agios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 Αθόρυβα στην Ελλάδα πολλά γίνονται αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν το ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι επίκειται προμήθεια εικόνων? Άλλωστε δε θα έπρεπε να γίνει ανοικτός διαγωνισμός για να προκύψει ο ανάδοχος? Εκτός και αν ο μη ελληνικός φορέας τις παραχώρησε δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 δεν ξέρω να σου πω την αληθεια γιατί καθυστέρησαν...(επεξεργασία, διανομή,...ποιος ξέρει) αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι είναι μούφα η είδηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 να θυμηθουμε τι εγινε τον Μαρτιο του 2012 για Μυκονο, Σαντορίνη και τμημα της Ροδου... Β4450-9ΛΡ-signed.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Εχω ζητησει απο την total view αεροφωτογρφιες για την περιοχη της κρητης στις 26-07-11 υπηρχαν ολως τυχαιος αεροφωτο για ολες τις περιοχες που ζητησα!! Κατι μου λεει οτι εχουν σιγουρα για ολη την Ελλαδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Πόσο τις χρεώνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Εγω βρήκα από τον ΟΚΧΕ αεροφωτογραφία στην περιοχή μου μόνο για τις 7-7-2011.Οπότε αν παρουσιάσουν στο ΥΠΕΚΑ φωτο της 28-7-2011 θα είναι ή φωτομοντάζ ή από ιδιωτικές εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 300+φπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Τσουχτερό ακούγεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Στη «φάκα» χιλιάδες αυθαίρετα με πλαστά πιστοποιητικά http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113013770 Πώς βρέθηκαν στη φάκα ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Προφανώς από κάποιο δειγματοληπτικό έλεγχο βρήκαν κατι...τρανταχτό και έψαξαν περαιτέρω. Βέβαια, μ αυτό το κράτος που έχουμε, θεωρώ πιθανότατο να είχαν στη διάθεση τους ήδη αεροφωτογραφίες που δε γνωρίζαμε πως υπήρχαν! Πάντως οι τρανταχτες υποθέσεις ας κλείσουν, να κατεδαφιστούν τα πάντΑ, και να τιμωρηθούν πελάτες και συνάδελφοι ΟΠΩΣ προβλέπεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα