constantinosf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Γειά σας, εχω οριστεί μελος τριμελούς επιτροπής παραλαβής υφιστάμενου ανελκυστήρα δημοσίου κτιρίου στον οποίον εγινε ανακατασκευή. Θα ήθελα να μου πείτε ποια ειναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για την παραλαβή του δεδομένου ότι δεν είμαι ΗΜ ή ΜΜ? Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Θεωρώ ότι είσαι στέλεχος του Δημοσίου. Μάλλον είναι ''Παραλαβή προς Χρήση'' ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinosf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Προς χρήση είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 (edited) Η επιτροπή που θα παραλάβει τον ανελκυστήρα ''πρός χρήση'' υπογράφει το αντίστοιχο πρωτόκολλο, ώστε: 1. Δέχεται ότι ο ανελκυστήρας λειτουργεί 2. Ο φορέας που θα τον χρησιμοποιήσει, ευθύνεται για ζημιές και βλάβες από την κακή χρήση και όχι από προβλήματα κακής τοποθέτησης, ελαττωματικών υλικών κ.λ.π. Μπορείς να ανατρέξεις στο άρθρο 72 του Ν. 3669/2008 (Κ.Δ.Ε.) Edited Μάρτιος 26 , 2013 by αστέριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnusselt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Κάθε ανελκυστήρας πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποιητικό καλής λειτουργίας από πιστοποιημένο φορέα καθώς και με υπεύθυνη δήλωση (Υ.Δ.) του κατασκευαστή του. Εγώ σε ένα δημόσιο έργο παρέδωσα στην Υπηρεσία το πιστοποιητικό της εταιρείας που διενεργεί ελέγχους και την Υ.Δ. του κατασκευαστή και το δέχτηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinosf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εδω συμβαινει το εξής παράδοξο, μου εμφανίζουν μια συμβαση ανακατασκευής, μια βεβαίωση της τεχνικής τους υπηρεσίας για την καλή εκτέλεση των εργασιών αλλά δεν μου παραδίδουν το βιβλιάριο του ανελκυστήρα ή πιστοποιητικό καλής λειτουργίας από πιστοποιημένο φορέα. Μπορώ να προχωρήσω σε πρωτόκολο παραλαβής μόνο με αυτή την βεβαίωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα