imhotep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 (edited) Το ΤΕΕ καλεί τους μηχανικούς να μην πληρώσουν τις αυξημένες (αναδρομικά μάλιστα) εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ. Παραθέτω την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε από την "ανοιχτή συνέλευση μηχανικών" χωρίς σχολιασμό. Πηγή: http://synelefsimixa...2013_teliko.pdf Click here to view the είδηση Edited Μάρτιος 25 , 2013 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkavour Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Μήπως δε χρειαζόταν αυτή η δήλωση? Ή μήπως προσπαθούν τώρα να καλύψουν την αναποτελεσματικότητά τους... λες και θα πήγαινε να πληρώσει κανείς τις παράλογες αυτές εισφορές... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Δεν χρειάζεται απόφαση αφού πρακτικά οι περισσότεροι δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε ότι ακούγεται και μάλιστα ακόμα και αυτοί που έχουν ακόμα δουλειά όπως ακόμα δόξα τον θεό είμαι και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 (edited) Ευτυχώς που το λέει το ΤΕΕ γιατί είχα ετοιμάσει τα τούβλα και μάλιστα θα τους έδινα και μπουρμπουάρ... 3το συνεχόμενο εξάμηνο και............keep walking Edited Μάρτιος 24 , 2013 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlantas1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 (edited) ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕΕ ? πολυ αργα....οι εισφορες και οπως ηταν και πριν τις αυξησεις ηταν ψηλες και δυσαναλογες για παροχες εοπυυ που εχουμε τωρα. Αλλα το κυριωτερο , ουτε κουβεντα για το τι θα γινει με τις οφειλομενες εισφορες που συνεχιζονται να χρεωνονται παρα την θεληση τους στους ανεργους η και με μειωμενο εισοδημα μηχανικους η και εθελοντικα παυοντες την εργασια μηχανικου ,που αδυνατουν να πληρωσουν τις εισφορες. Καμμια προστασια για οποιον μηχανικο δεν επιθυμει να χρεωνεται υποχρεωτικα με εισφορεες οταν παυει την εργασια του ειτε εθελοντικα ειτε οταν μειωνεται το εισοδημα του για λογους υφεσης κατω απο το οριο επιβιωσης.Η απαντηση σε ομαδικες διαμυρτυριες και αιτησεις που δεν εχουν ομως κανενα αποτελεσμα προστασιας ατομικα στον παραπανω μηχανικο ειναι η ομαδικη μας αιτηση σε συνδυασμο με την ατομικη δηλωση που προτεινουμε, μεχρις οτου αποδωσουν (αν ποτε αποδωσουν ) ολες οι ομαδικες κινητοποιησεις απο διαφορα γκρουπ, οργανωσεις , κινησεις που ειναι καλες μεν, αλλα χωρις αποτελεσμα αμεσα εδω και τωρα στο παραπανω προβλημα . γκρουπ στο φεισμπουκ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ Edited Μάρτιος 24 , 2013 by atlantas1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavrakas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 H απογνωση εχει αρχισει και χτυπαει την πορτα. ΤΣΜΕΔΕ και εφορια μου παιρνουν τα παντα, δεν τολμαω να σκεφτω να μεινω μονος μου. Με τους γονεις μεχρι τα 50 μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Σε ερώτησή μου στο ΤΣΜΕΔΕ την Παρασκευή 22-3, μου είπαν ότι το ποσό που θα μου στείλουν προς πληρωμή για το 1ο εξάμηνο του 2013 θα είναι 2015 €, δηλαδή χωρίς καμμία αύξηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksionta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Εγώ που έκανα διακανονισμό για το 2012 για όλο το έτος, έχει υπολογιστεί η αυξηση η οποία είναι 727 ευρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΑ.... σαλαγατα σαλαγατα τα προβατα σαλαγατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimamp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Μάλλον πλησιάζουν εκλογές στο ΤΕΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα