Jwatson Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Γεια σας συνάδελφοι και χρόνια μας πολλά. Σας δίνω μια φωτογραφία από κεντρική πολυώροφη πολεοδομία της Αττικής. Η τελευταία συντήρηση δεκάδων πυροσβεστήρων, ίσως και όλων, έχει γίνει το 2006. Οι περισσότεροι όμως είναι σκεπασμένοι με σακούλες νάιλον ... για να μην σκονίζονται!!! Η απορία μου είναι, πόσοι Μηχανολόγοι Συνάδελφοι τους βλέπουν κάθε ημέρα και αν έχουν πει κάτι σε κάποιον αρμόδιο της πολεοδομίας. Θα μου πείτε τι είναι αυτό, υπάρχει αρμόδιος για την πυροπροστασία στις πολεοδομίες; Ναι ξέρω, θα με ρωτήσετε αν ξέρω το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό...... Το χειρότερο κακό στην χώρα μας είναι, να βλέπουμε το στραβό και να το προσπερνάμε. Όχι μόνο σε αυτήν την περίπτωση αλλά σε όλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν τεχνικό ασφαλείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jwatson Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν τεχνικό ασφαλείας; Κανένα σχόλιο; ούτε γνωρίζει κάποιος από εμάς εάν υπάρχει τεχνικός ασφαλείας στις δημόσιες υπηρεσίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Έχουν, είτε μηχανικό υπηρεσίας, είτε εξωτερικό. Ή καλύτερα πρέπει να έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 (edited) εδω εχω δει ασυντηρητους πυροσβεστηρες σε πυροσβεστικη υπηρεσια... η καθυλην αρμοδια υπηρεσια και δεν φροντιζει να ειναι η ιδια νομιμη. Λετε αν γινει καταγγελια να αυτοτιμωρηθει?....... Edited Απρίλιος 15 , 2013 by maneni Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Κατά αντιστοιχία, πόσο σίγουροι είμαστε ότι τα κτίρια που στεγάζονται οι ΥΔΟΜ είναι 100% νόμιμα και δίχως αυθαίρετες κατασκευές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα