sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 καλος ο tyler αλλα ο darth ειναι αλλη κλαση. ε,κλασσικα.σε μια μικρη πολη βλεπει ο ενας κατι(που μπορει να του το ειπε αλλος) και μετα παει αλυσιδα στην παρεα... εγω απο την ηλεκτρονικη κλικα το εμαθα(αστο,δεν θα καταλαβει κανεις)
Tyler_Durden Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Τι θες να πεις??
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 θελω να πω οτι το engineer fight club ειναι κοντα στην ιδρυση του! μουχαχαχαχα!
Tyler_Durden Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Αυτό είναι σίγουρο!Τόσοι μηχανικοί που ήμαστε,κάποιου θα ξενερώσουν και θα στραφούν σε εμένα!:D In Tyler we trust! Πάντως ρε σι ο Darth μου φαίνεται λίγο ...πως να στο πω.Έκτος και αν λες τον Darth των παλαιών SW γιατί εγώ έχω δει μόνο τα 3 καινούργια.Οπότε είδα ελάχιστα τον Darth!
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 αν ειδες τα καινουργια τοτε ειδες μονο τον darth να.....βρυχαται. δες και τα παλια αλλα και το νουμερο 3(απο τα καινουργια) ειναι ολα τα λεφτα οσον αφορα τον μεγαλυτερο jedi ολων των εποχων. απιστευτη σειρα ταινιων με τρομερες προεκτασεις και επιρροες απο πληθωρα φιλοσοφιων και πολεμικων τεχνων. και φυσικα με τον τρισμεγιστο DARTH! ξαναπροσκυνω.
Tyler_Durden Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Το 3ο από τα καινούρια το έχω δει ρε.Νταξ καλός ο Darth αν και τον πετσόκοψε ο Obi!Obi σταθερή αξία φίλος!! Βάσει των ταινιών που έχω δει....Νο1 -Tyler,No2 Agent Smith και μετά το χάοςςςςςςς
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 γουστα ειναι αυτα. πρεπει να εκτιμησεις τη σκοτεινη πλευρα,να αγγιξεις το πολυσυνθετο προσωπο που κρυβεται πισω απο τη μασκα,να βυθιστεις στο δεος που προκαλει αυτη η επιβλητικη φιγουρα,να αρμεξεις αυτα τα βιονικα βυζια.... μουχαχαχαχαχαχα
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 πρεπει να εκτιμησεις τη σκοτεινη πλευρα,να αγγιξεις το πολυσυνθετο προσωπο που κρυβεται πισω απο τη μασκα,να βυθιστεις στο δεος που προκαλει αυτη η επιβλητικη φιγουρα,να αρμεξεις αυτα τα βιονικα βυζια.... πωπω!!! καλό καϊδι είσαι και του λόγου σου τελικά....
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 καποια πραγματα δεν κρυβονται! ειδικα η λατρεια στο...στηθος του darth! μουχαχαχαχαχα!
Tyler_Durden Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Ρε καμένε Sundance 5 τα ξημερώματα ξύπνιος????χχαχαχααχαχαχ:D:D:D Αν δεν είναι σκοτεινός ο φοβερός και τρομερός Agent Smith,ποιος είναι?!!??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα