dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Οχι, είναι απο παλιές εγκυκλίους της πυροσβεστικης (κάπου στο '95) αλλα δεν τις έχω, μου τις είχαν πεί τότε προφορικά Τουλάχιστον μεχρι το '10 που εκανα τελευταία μελέτη αυτά ίσχυαν, απο τότε μέχρι σήμερα δεν ξέρω, πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvanDouz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Dib αυτο αναφερεται στον τεχνικο κανονισμο εγκαταστασεων υγραεριου σε κτιρια πλην βιοτεχνικων κτλ? Σύμφωνα με την 31856, δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά το ζητήσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 Για εγκατάσταση υγραερίου σε αναψυκτήριο με εργαστήριο παραγωγής προϊόντων ζύμης, χρειάζεται μελέτη ενεργητικής ή απλά μόνο την τεχνική έκθεση που υπάρχει στην σελίδα της πυροσβεστικής ? http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c85147/doc.file/ENT_31856_2003_el_GR.doc Στην ουσία δεν θα έχω μόνιμα μέσα, επομένως τι νόημα έχει η ενεργητική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Για εγκατάσταση υγραερίου σε αναψυκτήριο με εργαστήριο παραγωγής προϊόντων ζύμης, χρειάζεται μελέτη ενεργητικής ή απλά μόνο την τεχνική έκθεση που υπάρχει στην σελίδα της πυροσβεστικής ? http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c85147/doc.file/ENT_31856_2003_el_GR.doc Στην ουσία δεν θα έχω μόνιμα μέσα, επομένως τι νόημα έχει η ενεργητική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα