spgirl Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 αυτα που λες ομως <<για μενα>> δε μαρεσουν...ουτε παρατηρητης θελω ,ουτε το παιδί για τις φωτοτυπίες, τους καφέδες, το παιδί για τα λογιστικά, άντε και κανα έγγραφο..θελω να συνεισφερω εξ αρχης κ να μαθω οσο γινεται περισσοτερα... giorgos_7, μπράβο σου που θες να μάθεις, αλλά στην άρχη, επειδή δε θα σε ξέρουν, θα είναι επιφυλακτική μαζί σου, και λογικά δε θα σου δώσουν πολλές πρωτοβουλίες και εργασίες... με το καιρό όμως, μόλις δουν ότι είσαι καλός, θα σε κάνουν δικό τους...
Βασίλης Πειραιάς Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Καλημέρα παιδιά είμαι τελοιόφοιτος μηχανολογος απο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και θελω να κανω την πρακτικη μου Βασικα ηδη εργαζομαι εδω και δυο χρονια σε μαναδα αποθειωσης στην ΔΕΗ Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορω να κανω την πρακτικη μου σε γραφειο πολιτικου μηχανικου ο οποιος εχει τελειωσει εδω Ελλαδα? Ευχαριστω
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Όχι. Ούτε σε ηλεκτρολόγο. Μόνο σε μηχανολόγο. Και διόρθωσε το τίτλο σου. Ο τελευταίος "τεχνολόγος" αποφοίτησε το 1982...
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Σταύρο μπορεί σε Ηλεκτρολόγο. Προσωπικά εκει την είχα κάνει. Βέβαια δε ξέρω αν παίζει ρόλο που ήταν ΕΔΕ - Η/Μ.
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Χμμ περίεργο. Ίσως έχει όντως σχέση πως έκανε Η/Μ έργα.
Βασίλης Πειραιάς Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια Μαλλον θα φορτωθω στην εταιρεια που ειμαι ηδη παρολο που εχω φαει ακυρο
shelby Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Σταύρο μπορεί σε Ηλεκτρολόγο. Προσωπικά εκει την είχα κάνει. Βέβαια δε ξέρω αν παίζει ρόλο που ήταν ΕΔΕ - Η/Μ. Εχει σχεση γτ μονο αλλης ειδικοτητας μονο αν ειναι εδε μπορει να παρει πρακτηκαριο
Βασίλης Πειραιάς Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω βρει να κανω πρακτικη σε εναν μηχανολογο μηχανικο Ειναι εργολαβος δημοσιων εργων αλλα ομως ειναι απο ΚΑΤΕΕ Θα μπορω να την κανω? Υπαρχει καποιο προβλημα? Ευχαριστω
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Δεν εχεις προβλημα μπορεις. Παρε ενα τηλεφωνο στη γραμματεια σου να σου πουν γενικα σε ποιους εχεις δικαιωμα να κανεις.
hektor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Απ ότι ξέρω από την εποχή μου, από ΤΕΙ και πάνω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα