rankos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ... ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Η/Μ/ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΟΥ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 φιλε μου δυστυχως ειμαστε μονοι. Αυτα που μπορει να βρεις ειναι λιγα. Ισως απο ιντερνετ, απο καποιον αλλο συναδερφο να σου δειξει απο την πολεοδομια (παλια σχεδια). Αλλα καμια οργανωση ουτε απο ΤΕΕ...τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adavis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Αν ζητήσεις κάτι εδώ όλο και κάποιος συνάδελφος θα σε βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecut Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2006 Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου,θα με ενδιέφερε και εμένα αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποια πρότυπα μελετών.Περιμένω να μου δώσουνε μελέτη πυρασφάλειας σαν πρότυπο,όταν την έχω αν κάποιος τη χρειάζεται ας τη ζητησει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danton Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Εχω εγω σχεδια και μελετες για μεγαλα κυριως εργα (απο την εταιρια που δουλευω). Το θεμα ειναι ειναι να βρουμε μελετες που εχου γινει σε μικρες οικοδομες μπας και ανοιξουμε κανενα γραφειο και εμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2006 ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;;; ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adavis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2006 Αρκεί να κάνεις έναρξη επαγγέλματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2006 ΕΝΑΡΞΗ΄;;;;;; ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΆ;;;;;;;;;;;;; !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2006 Παιδιά για ορισμένα από αυτά που ζητάτε βγήκαν πρόσφατα κάτι βιβλία που λέγονται τετράδια μηχανικού (είναι σχετικά φθηνά) και καλύπτουν μελέτη θερμομόνωσης φυσικού αερίου πυρασφάλειας κτλ δίνοντας έτοιμα σχέδια για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες (όχι βιοτεχνίες εργοστάσια κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2006 Παιδιά για ορισμένα από αυτά που ζητάτε βγήκαν πρόσφατα κάτι βιβλία που λέγονται τετράδια μηχανικού (είναι σχετικά φθηνά) και καλύπτουν μελέτη θερμομόνωσης φυσικού αερίου πυρασφάλειας κτλ δίνοντας έτοιμα σχέδια για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες (όχι βιοτεχνίες εργοστάσια κτλ). Που μπορουμε να τα βρούμε αυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα