iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Με αφορμή την ερώτηση του συναδέλφου pappos εδώ. @ pappos: Δεν το έχω δουλέψει καθόλου Pappos αλλά φημολογείται ότι είναι πλεόν από τα δυνατότερα εργαλεία στην μη-γραμμική ανάλυση FEM για πεπερασμένα στοιχεία. Τσέχικης προέλευσης. Παραθέτω και το link της σελίδας του : ΑΤΕΝΑ 3d Δεν φαίνεται να υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Όποιος ξέρει περισσότερα ας μας πεί.
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Aυτή την στιγμή κατεβάζω το demo. Εχω στείλει email με ερωτήσεις για τιμή και αντιπρόσωπο. Μόλις έχω νέα θα σας πω.
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 αφου ερχεται το fespa με πεπερασμενα....χαχαχα τι τη θελετε τη μη γραμμικη?
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Παιδιά, ήρθα σε επαφή με την εταιρία του ΑΤΕΝΑ. Κατέβασα και το demo. Πολύ καλό πρόγραμμα και μου θυμίζει πάρα πολύ το εδαφομηχανικό SAGE CRISP, από άποψη στησίματος, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Πιστεύω πως το ΑΤΕΝΑ έχει άπειρες δυνατότητες. Το μειονέκτημα του είναι πως δεν παράγει οπλισμούς όπως τα ελληνικά προγράμματα με FEA. Πάντως, θεωρώ πως για τις δυνατότητες του και την τιμή του, είναι μια πολύ καλή αγορά για σοβαρούς μελετητές μεγάλης κλίμακας έργων. Την τιμή την γνωρίζω αλλά θεωρώ αντιδεοντολογικό να την αναρτήσω εδώ. Πάντως ας πω ότι είναι διπλάσια από το Φεσπα (για τα 3d)...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Την τιμή την γνωρίζω αλλά θεωρώ αντιδεοντολογικό να την αναρτήσω εδώ. Γιατί είναι αντιιδεοντολογικό? Αφού υπάρχουν αυτά και είναι και sticky: http://www.michanikos.gr/ftopic2600.html http://www.michanikos.gr/ftopic323.html
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα