akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 (edited) επειδη σημερα εκανα μια κουβεντα με εναν συναδελφο για τις κρατησεις... σε αρκετες πολεοδομιες δεχονται τις κρατησεις ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ και ΟΧΙ επι της νομιμης!! και σημερα τυχαια διαπιστωσα οτι περασαν φορολογικα σε αδεια που συμμετεχω με κρατηση ΕΠΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ημουν ο μονος επι της νομιμης!!! τελικα τι κανουμε? Edited Απρίλιος 3 , 2013 by avgoust
anavatis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 γειά σας. έχω κι εγώ σχετικό ερώτημα αλλά για μία μικρή αμοιβή για τακτοποίηση με 4014 10τ.μ. χώρου κατοκίας. έστω συμφωνηθείσα αμοιβή 300€. 1.κρατήσεις εμπ + τσμεδε θα είναι 300 χ 3% = 9€ ή επί της νόμιμης που μου βγάζει το τεε (1.636€) δηλαδή 49€? 2. ομοίως για τις κρατήσεις τεε τι θα ισχύει? 3. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητα ακόμη τα ειδικά έντυπα της εθνικής (τριπλότυπα) ή μπορούμε να έχουμε την φόρμα του φόρουμ κατά την πληρωμή.? 4. το ΦΕΜ θα είναι 300 χ 10% =30€? και είναι απαραίτητο σε όλες τις αμοιβές ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση? τα φώτα από κάποιο έμπειρο...τί είναι το σωστό...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Το ΤΕΕ δεν καταργήθηκε ρε παιδιά?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Υπέρ ΤΕΕ πέταξε..... Τα υπόλοιπα 1. Νόμιμης 3. Όχι δεν είναι αλλά αν είναι πάνω από 1500€ θέλει κατάθεση σε οποιαδήποτε τράπεζα. 4. Ναι και ναι 2
anavatis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 (edited) πολύ ξεκάθαρες απαντήσεις από ''Faethon 11''. κάτι άλλο, μπορεί να ακουστεί λίγο κουφό...αλλά ξέρει κανείς αν υπάρχει πλέον δυνατότητα πληρωμής των παραπάνω κρατήσεων μας ή κάποιων από αυτών μέσω "web banking"?... Edited Απρίλιος 3 , 2013 by anavatis
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δεν νομίζω να το έχουν εξελίξει τόσο!
p-arch Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά. Να ρωτήσω και εγώ το εξής: ισχύει ότι με βάση την πολ. 1004 04/01-2013 οι κρατήσεις τσμεδέ και εμπ υπολογίζονται επί της συμφωνηθείσας αμοιβής? Έχετε ακούσει κάτι?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Σε ποιο σημείο της παραπάνω ΠΟΛ λέει κάτι σχετικό με ΕΜΠ και ΤΣΜΕΔΕ?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Συνάδελφε p-arch, έχεις καμιά πιο συγκεκριμένη πληροφορία? Γιατί όντως η ΠΟΛ είναι 62 σελίδες...Με πρόχειρη αναζήτηση δεν βρίσκω να αναφέρει τίποτα για ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ
p-arch Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 καλημέρα. Επειδή και εγώ το άκουσα και δεν έχω εικόνα, το ψάχνω.Ρώτησα μήπως τυχόν και κάποιος άλλος είχε ακούσει κάτι. Μόλις το εντοπίσω, θα ενημερώσω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα