Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση υπερύψωσης pilotis


Recommended Posts

ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΕ ΟΙΚ. ΑΔΕΙΑ ΠΥΛΩΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΨΟΣ ΗΤΑΝ 3,00 μ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ 0,50 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΨΟΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ 3,00μ. ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΥΨΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΕΡΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΑΠΟ +0,50 ΣΤΟ 0,90μ. ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΥΨΟΥΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η΄ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΥΠΕΡΥΨΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 0,40 ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 0,90 ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.

 

 

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

KOSTAS56:

δώσε μας περίσσοτερες λεπτομέρειες.

Η υπερύψωση που λες οφείλεται σε υπερύψωση της στάθμης θεμελίωσης ή στο οτι δεν μπαζώθηκε σωστά;

Αλλαγή χρήσης όχι γιατί δεν έχεις αυθαίρετους κλέιστούς χώρους εντός πυλωτής που να έχουν χρήση διαφορετική από την επικρατούσα του κτιρίου.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

 

Παραθέτω στη συνέχεια ένα απόσπασμα από τις σημειώσεις της Λεμπέση, που πιστεύω ότι, μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου κι ότι, θα σε βοηθήσει:

 

 

".....Σε περίπτωση πολυκατοικίας της οποίας το συνολικό ύψος και το ύψος των ορόφων είναι σύμφωνο με την άδεια, αλλά όλο το κτίριο έχει τοποθετηθεί ψηλότερα από την αφετηρία μέτρησης της άδειας:

- Εφόσον η διαμόρφωση δεν παραβιάζει τις δ/ξεις (αν είναι <1,50μ) και εφόσον δεν προκύπτει και παραβίαση του στερεού, τότε δεν υπάρχει καμία παράβαση,

- Διαφορετικά, εφόσον η διαμόρφωση παραβιάζει τις δ/ξεις (αν είναι > 1,50μ) ή αν προκύπτει και παραβίαση του στερεού, τότε δεν γίνεται να δεχτούμε ότι υπάρχει φαινόμενο ντόμινο, και η παράβαση χρεώνεται μόνο στον τελευταίο όροφο....".

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.