Μετάβαση στο περιεχόμενο

sos ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ


chriss.tso

Recommended Posts

καλησπερα!

ειμαι τελειοφοιτος του τμηματος ηλεκτρολογιας του τει πειραια και σιγα σιγα ψαχνω πρακτικη...υπαρχουν ομως μερικα προβληματα..απο κουβεντες με αλλουσ φοιτητες βλεπω οτι ειναι αρκετα δυσκολο πλεον να βρει καποιος εταιρεια να κανει ακομα και πρακτικη, καθυστερωντας ετσι τους φοιτητες να παρουν το πτυχιο τους ακομα πιο πολυ. επισης ο μισθος για πρακτικη ειναι ψυχουλα. εκτος απο αυτο, εγω εδω και 7 χρονια εργαζομαι σαν dj και μπορω να πω οτι παιρνω αρκετα καλα λεφτα (ειδικα για την εποχη) πραγμα που θα χρειαστει να παρατησω εαν αρχισω πρακτικη και δουλευω καθε μερα πρωι, χωρια το μηνιαιο εισοδημα που θα χασω το οποιο εχω και αναγκη...

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει το ενδεχομενο να εβρισκα καποια εταιρεια - γραφειο οπου να φενεται οτι κανω πρακτικη αλλα στην ουσια να μην δουλευω.. δεν εχω προβλημα να πληρωνω και τα ενσημα μου ωστε η εταιρεια αυτη να μην επιβαρυνθει οικονομικα καθολου οπως επισης θα λαμβανει κανονικα την οποια επιδοτηση δινεται απο το εσπα για τον μισθο μου...

οποιος γνωριζει κατι παρακαλω πολυ να με ενημερωσει γιατι εχω πελαγωσει και δεν ξερω τι να κανω...

Ευχαριστω εκ των προτερων

  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Παλια μου τεχνη κοσκινο. Θες να μπεις στο εσπα, να παιρνεις τα χρηματα (ασχετα αν ειναι πολλα ή λιγα), αλλα να μην πατας καθολου και απλα να σου υπογραφουν. Ενα πραμα ξερω, οταν αποφασιζεις να κανεις κατι ή το κανεις σωστα ή δεν το κανεις καθολου και κανεις κατι αλλο. Η δημοσιουπαλληλικη λογικη: δεν θελω να κανω τιποτα αλλα θελω ομως να τα παιρνω, ειναι αυτη που κατεστρεψε αυτην την ρημαδο χωρα. Αμα θεωρεις οτι δεν αξιζει κατσε κανε τον dj, αλλιως βρες αλλη λυση που να θεωρεις οτι αξιζει. Ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

...

... αν υπαρχει το ενδεχομενο να εβρισκα καποια εταιρεια - γραφειο οπου να φενεται οτι κανω πρακτικη αλλα στην ουσια να μην δουλευω..

...

Δεν δίνουμε στο παρόν φόρουμ τρόπους να κάνεις παράνομες πράξεις.

 

Ειδικά αν αυτές οι παράνομες πράξεις υποβαθμίζουν το επίπεδο σπουδών της σχολής σου επιβαρύνοντας με αυτόν τον τρόπο και τους άλλους αποφοίτους με την ρετσινιά της «πατέντας» πτυχίου και την απαξίωση του.

 

Το θέμα κλειδώνει μέχρι να το δει ο αρμόδιος συντονιστής.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.