ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Μην ξεχνάμε ότι αυτά "συμβαίνουν και εις τας Εσπερίας"... Πρόσφατα αφαίρεσαν το διδακτορικό της γερμανίδας υπουργού Παιδείας (!) διότι διαπιστώθηκε ότι εκτεταμένο μέρος της διατριβής της ήταν προϊόν λογοκλοπής...
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Μην ξεχνάμε ότι αυτά "συμβαίνουν και εις τας Εσπερίας"... Πρόσφατα αφαίρεσαν το διδακτορικό της γερμανίδας υπουργού Παιδείας (!) διότι διαπιστώθηκε ότι εκτεταμένο μέρος της διατριβής της ήταν προϊόν λογοκλοπής... ενταξει απο αγορασμενες διπλωματικες -εργασιες κτλ καποιοι ΚΟΝΟΜΑΝΕ μαυρα περισσοτερα αποσα θα βγαζανε ΠΟΤΕ ως μηχανικοι αρκει που τα κανουν για αλλους!!! τι μου θυμισες τωρα.....οταν πηγαινα στο κτελ να παρω το πακετακι μου απο το πατρικο καποιοι συμφοιτητες περνανε αντι πακετακι ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ με τα σχεδια για τις εργασιες απο τις σχεδιαστριες του μπαμπα..... γμτ και ειχες και τον ΛΑΛΑΚΗ τον καθηγητη να συγκρινει το δικο σου σχεδιο (ειδικα αν ησουν οπως εγω αμεσως πολ μηχ και οχι αρχιτεκτων που κατεληξε πολ μηχ και ηξερε απο σχεδια ) με της σχεδιαστριας με ενσημα για συνταξη !!
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Δεν είναι νέο. Υπάρχει καιρό. Πλέον αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπαθειας αποθετηρίων: http://www.epset.gr/el/Digital-Content/Digital-Repositories
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα