mikeG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (edited) Έχω 2 ερωτήσεις για όσα μέλη έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία: 1) Έχω ανεβάσει όλα τα απαιτούμενα αρχεία για πληρότητα. Τι κάνω; Εκ νέου υποβολή ή περιμένω; 2) Ο πελάτης βιαζόταν να εξοφλήσει το πρόστιμο πριν ολοκληρωθεί η αποτύπωση. Τα τετραγωνικά βγαίνουν κατα 2 λιγότερα, κατόπιν της ολοκλήρωσης. Επειδή πρέπει να βγει "επιστροφή χρημάτων", πρέπει να κάνω εκ νέου υποβολή με τα διορθωμένα ή να περιμένω απο τον ελεκτή μηχανικό; Έχει τύχει σε κάποιον το ανάλογο και τι γίνεται; Παραθέτω συνημμένη εικόνα Edited Απρίλιος 5 , 2013 by mikeG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 1. Δεν κάνεις τίποτα. 2. Η δήλωση είναι σε προσωρινή. Κάνεις επανυποβολή και γυρίζει πάλι σε προσωρινή υπαγωγή με το σωστό πρόστιμο. Αν υπάρχει υπερβάλλον για επιστροφή ....περιμένεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Δεν ειναι ετσι ακριβως... Αν εχεις υποβαλλει και σχεδια, τοτε υπαρχει διαδικασια επιστροφης χρηματων, ψαξε και στο φορουμ και στο υπεκα, ή εν πασει περιπτωσει στο google. Προυποθεση ειναι να γινει τελικη υποβολη με σχεδια, η οποια με την επιστροφη χρηματων ΔΕΝ ξανααλλαζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Σαφώς το παραπάνω ποσό επιστρέφεται. Ακόμα όμως δεν έχει ανοίξει αυτή διαδικασία. Γι' αυτό έγραψα ....περιμένεις!!! Πληροφορίες θα βρεις εδώ: http://www.prasinotameio.gr/index.php/el/anakoinoseis/nea-prasinou-tameiou/72-epistrofi-hmiypaithrioi-afthaireta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (edited) Μου λέτε ότι αν γίνει ολοκληρωμένη υπαγωγή και οι επιστροφές, το πρόστιμο δεν αλλάζει. Υπάρχει όμως και το πρόβλημα με την τιμή ζώνης. Πως μπορεί να είναι οριστικό ένα πρόστιμο, όταν ο λογαριασμός ΔΕΗ λέει 570€, βάσει περιφέρειας 650€ και ο υπάλληλος του δήμου 700€ (μετά απο τηλεφώνημα)... σε περιοχή εκτός σχεδίου (Σαρωνίδα); Εγώ έβαλα 650€ και αναμένω... Edited Απρίλιος 5 , 2013 by mikeG Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (edited) στην ΔΟΥ που έπρεπε να ρωτήσεις όμως δνε ρώτησες για να είσαι 1000% σίγουρος! ΣαρωνίδαΟικισμός ΕΝΤΟΣ Α.Π.Α.Α. από 15/06/1988 (ΓΕΩ) Μικρότερη Τιμή Ζώνης Για Αυθαίρετα ΕΚΤΟΣ ΑΠΑΑ: ΕΝΤΟΣ σχεδίου (Τοπ. ή Δημ. Κοινότητας): 1500 € ΕΚΤΟΣ σχεδίου με βεβαίωση Δήμου για ΤΖ>2000 ή 2200 σε<10% εδαφ.έκτασης (Περιφερειακής Ενότητας): 600 € ΕΚΤΟΣ σχεδίουμε με βεβαίωση Δήμου για ΤΖ>2000 ή 2200 σε>10% εδαφ.έκτασης (Τοπ. ή Δημ. Κοινότητας): 1500 € Edited Απρίλιος 5 , 2013 by stavrosa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Σε ευχαριστώ stavrosa. Να που η αλήθεια ήταν κάπου στη μέση! Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για τις κατατοπιστικές απαντήσεις τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEVAS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 καλημέρα!!!!!τι γίνεται με την υποβολή σχεδίων του 4014???? ισχύει η ημερομηνία 30-09-2013???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 ισχύει SEVAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
igp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Καλησπέρα, υποβάλλοντας τα αρχεία που απαιτούνται, μου προέκυψαν η εξής απορία: όταν καταθέτω κατόψεις, τα αρχεία μου είναι περισσότερα από ένα, Ξανακάνω την διαδικασία ωστε να τα υποβάλλω όλα ή πρέπει με κάποιο τρόπο να τα κάνω να είναι όλα σε ένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα