ay8airetos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Στην περίπτωση αυτή τα σίδερα έχουν κοπεί σε μήκος 5 μέτρων. Ποιά από τις 3 περιπτώσεις (φωτό) έιναι η ενδεδειγμένη; με κριτήρια κατά σειρά προτεραιότητας 1.εφαρμογή, 2.Ασφάλεια και 3.Οικονομία Επίσης με τη δημιουργία αρμών στα σημεία επαφής του περιμετρικού λαιμού (1.10μ ύψους) με τους στύλους περιορίζω τη δημιουργία κοντών στύλων; Ευχαριστώ 2_173.pdf
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Κατά την γνώμη μου η Γ είναι η καλύτερη από όλες. Σε εφαρμογή έχει ένα πρόβλημα στον όροφο Στην ασφάλεια δεν ματίζεις στο ισόγειο Ο λαιμός γιατί γίνεται? Είναι σε πολλά σημεία?
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Διότι το έδαφος που βρέθηκε δεν ήταν καλό και κατεβήκαμε πιο κάτω.Θα υπάρχει περιμετρικά για την πλάκα δαπέδου του υπογείου
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 επίσης γιατί στην εφαρμογή έχει πρόβλημα στον όροφό;
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 ε πως θα ματίσει τα σίδερα? Τα άνω που θα τα στηρίξει για να τα δέσει? Εγώ στην θέση σου θα έβαζα παντού το συμπλήρωμα αυτό για να πατήσει το δάπεδο σωστά παντού και για να γίνει κάτι σαν υπόγειο που σίγουρα δεν είναι κοντά υποστυλώματα
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Πάντα είναι καλή πρακτική να πατάνε τα σίδερα στην πλάκα... Και φυσικ, για εμένα τουλάχιστο, καλή και απλή πρακτική συνεπαφεται οικονομιά και ασφάλεια!!!
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 και εγώ Γ πρότεινα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι επειδή έχουν κόψει τα σίδερα στα 5 μέτρα και χώρος σχεδόν δεν υπάρχει για την απόθεσή τους (που να φέρουν και τα 6μετρα) έλεγα μήπως είναι δυνατόν να εφαρμοστεί η περίπτωση Β. Συγνώμη για το σχήμα το πρώτο επίπεδο είναι υπόγειο (δηλαδή η μάτιση να γίνει στο υπόγειο) Υ.Σ το μάτισμα στο μέσο του υποστυλώματος το έχω ξανακάνει με λίγη προσόχή στη σκυροδέτηση και καλό δέσιμο είναι εφικτό.
ppetros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Στατικά η καλύτερη περίπτωση είναι το Β, διότι έχω μάτιαη εκεί που μηδενίζει το διάγραμμα το ροπών. Φυσικά θέλει λίγο κόπο. Εναλλακτικά η Γ.
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Πέτρο ναι έτσι είναι όπως τα λες αλλά το θέμα είναι σε αυτή την περίπτωση ότι καλό είναι τα σίδερα από τη θεμελίωση έως και την οροφή του υπογείου να είναι συνεχόμενα (κάπου το είχα διαβάσει) γί αυτό εκφράζω αυτή την απορία
ppetros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Πέτρο ναι έτσι είναι όπως τα λες αλλά το θέμα είναι σε αυτή την περίπτωση ότι καλό είναι τα σίδερα από τη θεμελίωση έως και την οροφή του υπογείου να είναι συνεχόμενα (κάπου το είχα διαβάσει) γί αυτό εκφράζω αυτή την απορία Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα. Εκεί που υπάρχει ίσως πρόβλημα να είναι η μάτιση στο ισόγειο (αν επιτρέπεται να γίνει και αν ναι τι συνδετήρες πρέπει να βάλω κ.λ.π...) αλλά είναι άλλο θέμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα