aneida Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Επείγει να μάθω πότε άρχισαν να χρησιμοποιούνται οι τσιμεντόλιθοι στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Βγάζω το θέμα στην επιφάνεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 http://www.michanikos.gr/topic/1468-%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF-1955/page__st__10 Σε αυτό το θέμα νομίζω θα βρεις την απάντηση. Πρεπεί να το έχει αναφέρει η Myri αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Νομίζω όχι πριν την δεκαετία του 70 να μην είναι και μεταγενέστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Τέλη '60 - αρχές '70 κατασκεύαζαν διώροφα με φέρουσα τοιχοποιία από οπλισμένους τσιμεντόλιθους (στις οπές τοποθετούσαν κατακόρυφο οπλισμό και ύστερα γαρμπιλομπετόν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 http://www.michaniko... Σε αυτό το θέμα νομίζω θα βρεις την απάντηση. Πρεπεί να το έχει αναφέρει η Myri αν θυμάμαι καλά Στην σελίδα 19 αναφέρει ένας συνάδελφος "νομίζω..." την δεκαετία του '50...(όχι η myri, o pavlos33) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα