mariasp14 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Ξέρει κανείς ποιές είναι οι τιμές στην αγορά για να υπογράψω (και να ετοιμάσω) διάγραμμα ροής για πιτσαρία??
dubfire Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 μήπως εννοείς τα διαγράμματα που ζητάει ο δήμος , συμπεριλαμβανομένου πλέον του διαγράμματος ροής για το τμήμα υγιεινής . Αυτό θα το ορίσεις ανάλογα τις εργατοώρες που αφιερώσεις , πάντως εάν χρειάζεσαι βοήθεια για τα διαγράμματα ροής στείλε μου πμ να σου στείλω έτοιμα.
stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 δεν λέω...οκ να στείλεις έτοιμα τα διαγράμματα...εγω θεωρώ πάντως οτι δεν θα εξασκηθεί ο/η συνάδελφος σε κάτι που θα της ζητηθεί ουκ ολίγες φορές... το arb στο επάγγελμα τι σημάινει?
mariasp14 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 (edited) ευχαριστώ arb σημαίνει αρχιτέκτων αγγλίας γραμμένη στο αγγλικό τεε, τότε δεν είχα γραφτεί ακόμα στο τεε ελλαδας Edited Απρίλιος 9 , 2013 by Manolis gon
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Καλημέρα. Να ρωτήσω και εγώ για τα διαγράμματα ροής. Έχω ένα χώρο που θα γίνει καφενείο-αναψυκτήριο. Από τη νομοθεσία κατάλαβα πως ανήκει στην κατηγορία 4. Η ερώτηση είναι αν δίνω μόνο το διάγραμμα ροής ή και κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Νομίζω θέλει και μια τεχνική έκθεση-περιγραφή του χώρου, του διαγράμματος και των προϊόντων...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Ευχαριστώ. Αλλά και κάτι για τήρηση μητρώων και κάτι για θερμοκρασίες... Άσε ψάχνω και άκρη δεν βγάζω.... Είδομεν....
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 (edited) Οσον αφορά το διάγραμμα ροής σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ (3106 Β 2013), "για την απλούστευση διαδικασίας....", αναφέρει για τον υπογράφοντα: ζ) Στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών υποβάλλε−ται, επιπλέον, εις τριπλούν αναλυτικό επικαιροποιημένοδιάγραμμα ροής της δραστηριότητας της επιχείρησηςμε περιγραφή της παραγωγικής διαδικασίας, όπου απαι−τείται, το οποίο συντάσσεται και υπογράφεται είτε απότον υγειονομικά υπεύθυνο είτε από επιστήμονα σχετικήςειδικότητας. Edited Δεκέμβριος 26 , 2013 by Manolis gon 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Απορία που ήθελα καιρό να ρωτήσω.... Γιατί εμπλέκεται μηχανικός στα διαγράμματα ροής, ποιας ειδικότητας και γιατί? Ποιος είναι ο επιστήμονας σχετικής ειδικότητας, γίνεται να είναι μη μηχανικός?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Η πιο σχετική ειδικότητα είναι αυτη που εχει να κανει με τα τρόφιμα δηλ: Επιστήμη και Μηχανική Τροφίμων Περιγραφή Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση γνώσεων σε θέματα σχετικά με τις διεργασίες επεξεργασίας και συντήρησης τροφίμων, τη συσκευασία τροφίμων, τις τεχνολογίες των κυριοτέρων κατηγοριών τροφίμων και το σχεδιασμό στις βιομηχανίες τροφίμων. Επίσης η εξοικείωση με τα θέματα αυτά στο εργαστήριο, η εμπέδωσή τους μέσω θεμάτων και η προσέγγιση της σχετικής βιβλιογραφίας και των μεθόδων επεξεργασίας δεδομένων μέσω χρήσης Η/Υ. Αυτα τα μαθήματα είναι στους Χημικούς μηχανικούς.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα