tasxan206 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Κι εγώ νομίζω ότι σε μεικτές επιχειρήσεις είναι προτιμότερο το κοινό διάγραμμα ροής, για να φανεί κατά πόσο αλληλοεξυπηρετούνται εντός του χώρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina19 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τελικά το κοινό διάγραμμα που έγινε σε μία κάτοψη είναι πιο κατανοητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teerroreer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 καλησπέρα, υπάλληλος του υγειονομικού μου είπε να μην βάζω το Δ.Ρ. στην κάτοψη γιατί πρέπει να το υπογράφει ο υγειονομικά υπεύθυνος. Έτσι, επειδή η κάτοψη έχει σφραγίδα δικιά μας, θεωρεί οτι μπορεί να μπλέξουμε. Δεν νομιζω ότι πρέπει να αγχωθούμε για ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα ή οτι θα κάνουμε στο μέλλον όσοι το αφήσουμε πάνω στην κάτοψη, απλά το αναφέρω (χτες μου έγινε η υπόδειξη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Πες του αρχικα να ξαναδιαβασει τη νομοθεσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 (edited) Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ που παλαιότερα (το 2013) δεν ήταν ξεκάθαρο αν είναι ευθύνη του μηχανικού ή του ιδιοκτήτη.... Η Υγ. Διάταξη έλεγε πως πρέπει να είναι επάνω στην κάτοψη αλλά το διάγραμμα ροής αυτός που μπορεί να το κάνει είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Την τεχνική έκθεση που αφορά το Δ.Ρ. δεν την υπογράφει ο ιδιοκτήτης μαζί με τον υπεύθυνο επιστήμονα αντίστοιχης ειδικότητας; Εκτός αν τα έχω ξεχάσει.... Edited Ιούνιος 5 , 2015 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 (edited) Αυτος που εχει το δικαιωμα αναφερει ο νομος ή ο υγ. επευθυνος. Αρα και ο μηχανικος μπορει να το υπογραψει. Αν το υπογραφει ο υγ. υπευθυνος, τοτε πραγματι θα ηταν καλυτερο να ειναι ξεχωριστο και οχι πανω στην κατοψη. Edited Ιούνιος 5 , 2015 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Άρα έχει κάποιο δίκιο ο υπάλληλος.... Καλύτερα να το υπογράφει ο υγ. υπεύθυνος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Κανονικα το υπογραφει ο υπευθυνος της επιχειρησης. Αλλα σε τι κολλατε τωρα.... το σχεδιαζετε πανω στις κατοψεις και απο κατω του βαζει υπογραφη ο υπευθυνος πριν στειλετε τον φακελο στο δημο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_civil Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 (edited) Εμένα μου είπαν όχι πάνω στην κάτοψη αλλά σε ξεχωριστό Α4 (με τη λογική ότι το διάγραμμα ροής μπορεί να αλλάξει ενώ η κάτοψη όχι)...ότι θέλει ζητάει ο καθένας... Σκέφτομαι να δώσω δύο σχεδιαγράμματα, ένα του καταστήματος και ένα άλλο ίδιο και δίπλα να βρίσκεται το διάγραμμα ροής, ώστε να είμαι καλυμμένος (σαν νέος σε αυτές τις δουλείες!). Και κάτι ακόμα συνάδελφοι...Έχω περίπτωση ΚΥΕ προχείρου γεύματος και αναψυχής. Νομίζω του προχείρου γεύματος το ψιλοέβγαλα, μήπως έχει κάποιος κανένα πρόχειρο για τους καφέδες και τα ποτά ώστε να το έχω σαν οδηγό? Edited Ιούνιος 12 , 2015 by nikolas_civil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Για δες αυτο DIAGRAMMATA ROHS.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα