JOAN S Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Συνάδελφοι καλημέρα, Σε οικόπεδο μη άρτιο κατά το εμβαδόν (που έχει προκύψει απο πράξη εφαρμογής) πρόκειται να ανεγερθεί οικοδομή σύμφωνα με τα αρ.25 Ν1337/83. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την φύτευση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (edited) Δεν έτυχε να ασχοληθώ με αυτόν τον συνδυασμό και με τον ΝΟΚ αλλά δεν νομίζω ότι το μη άρτιο θα έχει κάποια ιδιαίτερη ευνοϊκότερη μεταχείριση για την φύτευση από τα άρτια. Η φύτευση πρόεκυπτε ως ποσοστό επί του υποχρεωτικού ακάλυπτου. Συνεπώς νομίζω ότι προβλέπει για τα άρτια θα ισχύει και για αυτό. Edited Απρίλιος 10 , 2013 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOAN S Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Η προσαύξηση της κάλυψης κατά 10% λόγο Θ.Σ στον ακάλυπτο ισχύει? Εγώ έχω οικόπεδο 151τ.μ κατασκευάζω κτίσμα 50τ.μ το 10% θα είναι στο 50 δηλαδή επιπλέον 5τ.μ? μια Θ.Σ έχει εμβαδόν 10,125τ.μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα