giwrikas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Όλες ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες.Έχω σχεδόν πέντε μήνες ακόμα μέχρι να χρειαστεί να πάρω την απόφαση.Επομένως θα το σκεφτώ σοβαρά,θα δω τι μου αρέσει περισσότερο και τι προοπτικές εξέλιξης θα έχω,θα δω προσεχτικά τους οδηγούς σπουδών και θα αποφασίσω.Στο μεταξύ,οποιαδήποτε άλλη πληροφορία,συμβουλή,σκέψη για περαιτέρω συζήτηση είναι καλοδεχούμενη.
giwrikas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Το εξωτερικό δεν το γλιτώνουμε πάντως απ'ότι βλέπω.Εκτός από καλό βαθμό και επάρκεια γλώσσας χρειάζεται και τίποτα άλλο;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Να το ...πιστέψεις και να το θέσεις ως προσωπικό στόχο!!!
Horse Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Καλή τύχη σε ότι να αποφασίσεις. Πάντως σε ότι σχολή και να πας, η δουλειά κατά 90% έρχεται από γνωριμίες. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις να το φροντίζεις αυτό τόσο το καλύτερο. 1
giwrikas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Γεια σας,ξαναανοίγω την συζήτηση μετά απο κάποιον καιρό..συγκεκριμένα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών στον Βόλο(μιας και αυτό είναι το πιο κοντινό στον τόπο κατοικίας μου στο οποίο μπορω να εισαχθώ)..τι κατασταση επικρατεί εκεί;είναι αξιόλογο τμημα;είναι καλοί οι καθηγητές και υπάρχει κάποια σύνδεση με την βιομηχανία;γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στις υποδομές αλλά είνα ικανές να επηρεάζουν το επίπεδο των σπουδών και την αναγνωρισιμότητα του τμήματος στην αγορά εργασίας;η όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα