ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Σαν καλό μου ακούγεται http://michanikos-online.gr/news.php?aID=7399 Α μπα, "μπαρούφα" είναι για να ανεβάζουν το φορολογητέο εισόδημα....... Δηλαδή, τα "βιβλία" σου θα λένε π.χ. 10.000 ενώ ο "αντικειμενικός τους προσδιορισμός" 15.000 και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη....
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Σαν καλό μου ακούγεται http://michanikos-online.gr/news.php?aID=7399 Δεν φαντάζεσαι πόσο μπορεί να μπλέξεις . Πάντως αν δε δούμε το σύνολο του νομοθετικού πλαισίου δεν μπορούμε να ξέρουμε (αν και δεν αρκεί μόνο το νομοθετικό πλαίσιο γιατί και η εφαρμογή του έχει μεγάλη σημασία )
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Το καλο που το ειδε ο συναδελφος, δεν μπορω να καταλαβω.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 (edited) όταν μπαίνουν περισσότερα κριτήρια στον τρόπο προσδιορισμού του εισοδήματος και όχι επιλεκτικά κάποια όπως το μέγεθος του γραφείου κλπ , αλλά μπαίνουν κυρίως οι καταθέσεις και ο τρόπος ζωής του φορολογημένου κλπ , εμένα μου ακούγεται καλό Και ειδικά σε μικρές κοινωνίες είναι όλα αυτά ορατά δια γυμνού οφθαλμού αλλά και με ηλεκτρονική μηχανογράφηση και διακίνηση είναι εύκολο όλα αυτά να είναι επίσης ορατά (όπως πχ η άμεση γνώση των καταθέσεων του φορολογημένου και η αυξομείωση τους , αλλά και των καταναλωτικών του εξόδων ) Edited Μάιος 9 , 2013 by GEORGE MICHEAL 3 3
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Είθε τόσο "αγνά" να σκέφτονταν κι αυτοί που φτιάχνουν στην Ελλάδα τα συνεχόμενα φορολογικά νομοσχέδια.....
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 oι καταθεσεις των παιδιων μεχρι τι ποσο θεωρουνται ''καλαντα'? ας ειμαστε σοβαροι αν ηθελαν να πιασουν το ΜΑΥΡΟ το χτυπαγαν στη ριζα... αλλα τοτε τοσο ΜΑΥΡΟ πουχουν οι πολτικοι που θα το πηγαιναν?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 (edited) Και τα "κάλαντα" φορολογούνται..... (όταν δεν είναι μαύρα). Edited Μάιος 10 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Εγω φετος ειπα των Φωτων, τα καλαντα. Πηγαινα μονο σε επιχειρησεις και εκοβα αθεωρητο ΤΠΥ!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 (edited) Εγώ πάντως ακολουθώ τη δική τους φιλοσοφία, επειδή είμαι πολύ μεγάλος για κάλαντα. Ό,τι εισπράττω είναι ....ένδειξη ευγνωμοσύνης από αυτόν που μου τα καταβάλλει.... Ούτε καν 10 λεπτά του ευρώ για φακελάκι δεν ξοδεύεται.... Edited Μάιος 10 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
youla Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 (edited) Υποχρεωτικός είναι εάν: Α) εχεις τζιρο άνω των 50.000 ή Β) Υποβάλεις δηλωση με περαιωση/αυτοπεραίωση (όπως λέγεται τέλος παντων) . Αρα για μένα δεν είναι υποχρεωτικός;! Είναι δυνατόν να το είχα καταλάβει τόσο λάθος; Θα το ψάξω... Κόβω λίγες αποδείξεις το τρίμηνο και με μικρό τζίρο. Ευχαριστώ. Σαν καλό μου ακούγεται http://michanikos-online.gr/news.php?aID=7399 Αυτό το παρόμοιο άρθρο μπήκα κι εγώ να κοινοποιήσω. Είναι από site γιατρών αλλά μας αφορά όλους. Το "καλό" το λες ειρωνικά ή όχι;; Edited Μάιος 12 , 2013 by youla
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα