Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 ΚΑΙ που αν δεν τα κανει δεν μπορεις να τα δηλωσεις και εσυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Μπορείς αλλά πρέπει να ακολούθησεις κάποιες οδηγίες που έχουν βγάλει στο Taxis είναι η φωτό. Αλλά και να δεις αυτό http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/17999 Ωραία .... πράγματα δηλαδη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisD Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να "χαθεί η μπάλα" τελικά και από εμάς και από τους λογιστές... καλά ξεμπερδέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να "χαθεί η μπάλα" τελικά και από εμάς και από τους λογιστές... καλά ξεμπερδέματα... Για τη δεύετρη ομάδα δε νομίζω ότι θα χαθεί η μπάλα. κάναμε καλή προπόνηση τα τελευταία χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
migadikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ε20 έχουν υποχρέωση οι πελάτες μας να κάνουν και χωρίς να έχει γίνει παρακράτηση φόρου???Αμοιβές που μας κατέβαλαν μικρότερες των 300,00 Ευρώ???Ας απαντήσει κάποιος, παρακαλώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ε20 έχουν υποχρέωση οι πελάτες μας να κάνουν και χωρίς να έχει γίνει παρακράτηση φόρου???Αμοιβές που μας κατέβαλαν μικρότερες των 300,00 Ευρώ???Ας απαντήσει κάποιος, παρακαλώ πολύ!!! Exουν , αλλά αυτό εσάς πως σας αφορά ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
migadikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Θα πρέπει να τους ενημερώσω, νομίζω δεν θα το έχουν πάρει είδηση και από διασταυρώσεις με αυτά που θα δηλώσω εγώ...ίσως τους προκύψει εμπλοκή...έτσι δεν είναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
migadikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Και θα είναι κρίμα να πληρώσουν πρόστιμο για την μη δήλωση ποσών της τάξης των 150-200 Ευρώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Θα πρέπει να τους ενημερώσω, νομίζω δεν θα το έχουν πάρει είδηση και από διασταυρώσεις με αυτά που θα δηλώσω εγώ...ίσως τους προκύψει εμπλοκή...έτσι δεν είναι?? Εσείς θα τους ενημερώσετε για τις όποιες φορολογικές τους υποχρεώσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
migadikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (edited) Σωστά, αλλά δεν θέλω να τους δημιουργηθεί πρόβλημα.. Σωτήρη γνωρίζεις εαν στο Ε-3 εγώ θα πρέπει να περάσω τα ΑΦΜ τους και τα ποσά τους ξεχωριστά?? οπότε θα τους εκθέτω σε περίπτωση μη υποβολής από αυτούς του Ε-20?? Edited Μάρτιος 24 , 2014 by migadikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα