koozoop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 αυτό μου ήρθε στο mail μου σήμερα: http://blog.xe.gr/?p=4622. Τα πρώτα σχόλια αρκούν γιαν σχηματίσει κανείς, ακόμα και ο πιο αδαής, γνώμη για το τι θα επακολουθήσει...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν....
chrisven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (αντιγράφω σχόλια από το Blog) To 2006 είχα βγάλει μία οικοδομική άδεια για 450 τ.μ.(Στην Αργυρούπολη)και πλήρωσα αν θυμάμαι καλά κάπου τα 10.000€.Πριν 7-8 μήνες ρώτησα για ένα αφθέραιτο που έχω,και ο μηχανικός μου μίλησε για 15.000€ για 80 τ.μ.για να μην το καταδαφίσουν Τώρα με όλα αυτά που διαβάζω δεν ξέρω ο Αντωνάκης(Σαμαράς)Ψάχνει για θύματα ?ή για ηλίθιους.? ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΜΗ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ.: 6944-691061 Τακτοποιήσει με 50% έκτπωση για όλους! Πληροφορίες:http://theodorakopoulos.atspace.com ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΝΟΜΟΥ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4014/2011 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ. ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 2310403442/6972311600
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Αυτή η δημόσια διαβούλευση είναι συνέχεια πεσμένη... Τι στο καλό θα γράψουμε και πότε; αλλά και εδώ εμείς σήμερα ψιλοσερνόμαστε ε;
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Το ...δεξί μέρος του εγκεφάλου μου για σένα ή γι αυτούς που σε βλέπουν; τεσπα -εκτος αστεϊσμού- θα συμφωνήσω με αυτό το τμήμα... αν και δεν θα τόθελα καθόλου μπας και εισπράξουμε τίποτα για την υποβολή των μελετών μέχρι 30/9 όσο για το ΤΕΕ -δεν θυμάμαι αν το ξανάγραψα- μάλλον θα τερματίσει το ρόλο του στο 4014 ούτως ή άλλως και με το νέο νόμο (όπως και με το 4014) την ευθύνη της δήλωσης θα την έχουμε εμείς και μπορούμε να υπολογίζουμε πρόστιμα και εκτός βάσης δεδομένων ΤΕΕ γιατί να μην υποβάλλονται απ' ευθείας στο ΥΠΕΚΑ-Intracom; για να υπάρχει on line έλεγχος της πληρωμής από τις τράπεζες;
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ανεβασα στα Downloads→ 13. Αυθαίρετα→ 13.3 Έντυπα την Κατηγοριοποίηση του νέου 2013 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ "Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης και Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο" 2
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Αν τροποποιήσεις λίγο το παραπάνω πινακάκι, βλέπεις ευκολότερα περισσότερα πράγματα (πχ. το πρόβλημα των πρόχειρων κατασκευών). Το ανεβάζω σε Excel για να το τροποποιούμε ... Κατηγορίες_1.xlsx
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ορισμένα είναι πολύ πιθανόν ν' αλλάξουν μέχρι τη δημοσίευση αυτού που θα ψηφιστεί..... Μην πολυαγχώνεστε!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα