ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δεν έμεινε και τίποτε άλλο!!!! Το 2022 θα είμαι ακριβώς 60 χρονών...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 οτι πρεπει για καριερα ΙΑΣΟΝΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Θα έχεις ακόμα 2 χρόνια δουλειάς για σύνταξη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Τη σύνταξη την έχω ξεχάσει! Απλώς ...."στρώνω" όσο καλύτερα μπορώ, ούτως ώστε να παραδώσω στα παιδιά μου που θέλουν ο ένας Πολιτικός κι η άλλη Αρχιτέκτονας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ετοιμάζεις το έδαφος για την 2η γενιά. Σωστός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Η θα πετύχω ή μας βλέπω οικογενειακώς π.χ. στον Καναδά κ.λπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Καλη επιτυχια ΙΑΣΟΝΑ.αν τους αρεσει αυτο το επαγγελμα , θα πετυχουν.αλλωστε εχουν και αποψη για τη δουλεια αυτη φανταζομαι απο σενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Και τη μαμά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Εάν δεν έχετε βγει στη σύνταξη εσύ και η σύζυγος, θα έχετε στο σπίτι 4 ΤΣΜΕΔΕ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Υπάρχουν τρόποι να ...λιγοστέψουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα