ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (edited) άρα το ότι δεν έγιναν μετά τις 28/7/2011 ( και έγιναν πριν) δεν μπορεί να αποδειχθεί αν δεν υπάρχει αεροφωτογραφία ή φορολογικό έγγραφο.... Edited Ιούλιος 19 , 2013 by ΑΕΚΤΖΙΣ
Christos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Καλοκαιράκι....κάτω από τα αρμυρίκια...τα τζιτζίκια να τραγουδούν...τα παιδάκια να πλατσουρίζουν...κι εσύ στην ξαπλώστα να απολαμβάνεις τον καφέ σου συντροφιά με τις 150 σελίδες Νέου νόμου...δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Εγώ ξέρω ότι το Ελλαδιστάν δεν θα αλλάξει ποτέ : " Επιστρέφει η ναοδομίαΜε το άρθρο 53 του σχεδίου νόμου συστήνεται και πάλι Υπηρεσία Δόμησης στην Εκκλησία της Ελλάδας. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο ο κ. Καλαφάτης υπέγραψε απόφαση με την οποία αποδέχθηκε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία οι οικοδομικές άδειες για ανέγερση ή επισκευή μητροπολιτικών μεγάρων, μονών, ιερών ναών και των κτισμάτων που τα συνοδεύουν θα εκδίδονται από τις πολεοδομικές υπηρεσίες και θα ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα του κράτους.Ωστόσο, με νέα ρύθμιση η οποία περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα, συστήνεται στην Εκκλησία της Ελλάδας Υπηρεσία Δόμησης η οποία θα ασκεί τις αρμοδιότητες των Υπηρεσιών Δόμησης του ν. 4030/11 περί νέου τρόπου έκδοσης αδειών δόμησης και ελέγχου κατασκευών. Έτσι θα μπορεί να εκδίδει άδεια δόμησης για Μητροπολιτικά μέγαρα, ιερές μονές και Ιερούς ναούς, εφόσον ανήκουν σε εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα και τα προσκτίσματά τους. Η Υπηρεσία Δόμησης της Εκκλησία θα εποπτεύεται από το ΥΠΕΚΑ. "
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Τι ειπώθηκε δλδ; Ότι θα πρέπει να ξαναγίνουν διαδικασίες ώστε κάποιος με 4014 να μπει υποχρεωτικά στο νέο νόμο;
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Εγώ ξέρω ότι το Ελλαδιστάν δεν θα αλλάξει ποτέ : Δεν έχεις δίκιο ... την έγκριση δόμησης θα τη δίνει η ΥsuperΔΟΜ (διάβαζε ΔΟΚΚ), μετά θα αναλαμβάνει η ΥchurchΔΟΜ ... Θα χρειαστεί βέβαια μία ΥΑ για τη μεταβίβαση στη δεύτερη της αρμοδιότητας για τις περιπτώσεις που έγκριση και άδεια δόμησης είναι μαζί ... Όλα θεάρεστα ... και fasttrackika πλασμένα ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα