Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επείγον: Αποστολή ένστασης κατά της αύξησης ασφ. εισφορών


abouts

Recommended Posts

Φιλε ζαβι δεν διαφωνουμε.

Αλλα εγω δεν θα κανω το προβατο κανενος τσοπανη, που θελει να εξυπηρετησει, μεσω του ποιμνιου του, τις δικες του (πολιτικες) σκοπιμοτητες/φιλοδοξιες.

 

 

ΥΓ Ο ανυπαρκτος, αμιλητος, ασχετος, αχρηστος θελει και κινητοποιησεις τρομαρα του. Να παει να γλυψει τα τετοια αυτων που το εβαλαν εκει, μηπως και καταφερει τιποτα.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ε τοτε φιλε με γεια σου κ χαρα σου, εισαι μονος σου, κ αν πιστευεις οτι δεν προκειται να σε πειραξει κανεις, ζησε το ονειρο οπως λενε και οι αμερικανοι. Στις οργανωμενες κοινωνιες τα προβληματα αντιμετωπιζονται μαζικα. Ατομικα δεν εχει τυχη κανενας. Και τι να κανουμε εμεις οι υπολοιποι που δεν συμφωνουμε, θα παμε με αυτους που εχουμε, δηλαδη τα κομματοσκυλα.

 

Υπενθυμιζω οτι υπηρχε θρεντ εδω μεσα που μιλαγε για ανεξαρτητη κινητοποιηση, κ ενω ποσταραν καμια εικοσαρια τρομπες, εν τελει στο ραντεβου ειμασταν μονο τρεις. Επομενως εχω καθε λογο να αμφισβητω και να αδιαφορω για ολους τους κατατρεγμενους που ποσταρουν εδω μεσα. Ειναι ζομπι και δεν το ξερουν.

 

Σημειωτεον οτι το ταμειο ΔΕΝ ειναι φορος, ειναι τραπεζα για το κοινο καλο ΜΟΝΟ των ανεξαρτητα απασχολουμενων. Μαζευει τα λεφτα με την προοπτικη να φροντιζει το συνολο του κλαδου. Αν λοιπον πιστευεις οτι ενω καποτε ειμασταν το πιο υγιες ταμειο, και σημερα ειμαστε το πιο ανθυγιεινο με καποιο μαγικο τροπο, ωστε να απαιτειται αυξηση των εισφορων, τοτε σε παρακαλω βρες μου ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ οικονομικη αναλυση για το πως οι Αυξημενες εισφορες θα βοηθησουν το συνολο του κλαδου των ανεξαρτητα απασχολουμενων ωστε να απαιτειται η αυξηση τους. Δν θα βρεις, διοτι οι κυβερνητικοι ειναι ΖΩΑ. Το μονο που κανεις αν πληρωνεις ειναι να δινεις ρευστο σε καθε αλλο βοδι περαν του κλαδου.

 

Αυτα

Edited by [email protected]
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ζαβι με το να πας με αυτους που σε εχουν πουλησει στο παρελθον ειναι σαν να δεχεσαι το ξεπουλημα σου.

Αν αυριο του κ. Σ του ταξουν μια καλη θεσουλα ξερεις τι θα γυρισει να σου πει???

"Ελατε βρε συναδελφοι πληρωστε, γτ εχει αναγκη το ταμειο, δεν ειναι πολλα τα λεφτα, τρωτε χαρτοπετσετες εν αναγκη, αλλα πληρωστε για το καλο του κλαδου"

 

Τετοια ατομα δεν μπορω να τα στηριξω.

 

ΥΓ. Φιλε ζαβι η λαικη σοφια λεει "...πριν πεινασουν μαγειρευουν". Ειναι σαν αστοχουν κολωνες στη διαρκεια σεισμου και να λες "τραβα παιδι μου γρηγορα να φερεις καποιον να ενισχυσει το σπιτι μας". Εκει ειμαστε. Ετοιμοι για καταρρευση. Παει το πουλακι πεταξε...!!!!

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι (σχετικά με τις κινητοποησεις) zavi, είναι ότι βρισκόμαστε σε μεταβατική φάση. Η δε μετάβασή μας από πρόβατα σε πολίτες, θα πάρει πάααρα πολύ χρόνο. Συνεπώς, υπομονή...

Όσο για τα οικονομικά του ταμείου, δεν είδα ν' ασχολείται κανείς με το γιατί φτάσαμε εδώ. Δεν είδα καμμιά αγωγούλα "κατά παντός υπευθύνου" για τη μετατροπή των αποθεματικών σε ομόλογα και το εν συνεχεία φάγωμά τους, ή για το άλλο σκάνδαλο με την attica...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, από τα επενδεδυμένα σε ομόλογα αποθεματικά, έχει απομείνει στην ουσία το 15% .

συνεπώς, ο σώζων εαυτόν, σωθήτω..

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

@terry

 

σου ειπα, εισαι μονος σου. Δεν προκειται να διαφωνησω, ανηκεις στην κατηγορια νουμερο 1. Προφανως αν αυριο σου ζητησουν 10.000 ευρω το μηνα θα τα δωσεις για να μπορεις να δουλεψεις, επειδη δεν γουσταρεις τον καθε ***** που θα ειναι ο μονος οργανωμενος να λεει οτι δεν πρεπει να τα δωσεις. Αποδεχομαι τη λογικη σου, εγω δεν εχω τοσα λεφτα, αρα σου ευχομαι καποια στιγμη στο μελλον να απολαυσεις την αντιστοιχη ανταποδοτικοτητα.

 

@tetris

 

οπου υπαρχουν λεφτα, υπαρχουν και χοντρα δαχτυλακια. Ε λοιπον, ας σταματησουν να υπαρχουν λεφτα, για να σταματησουν να υπαρχουν και χοντρα δαχτυλακια.

 

Ο καθενας μονος του. Σας ευχομαι ειλικρινα υγεια, διοτι αν κανετε το λαθος να αρρωστησετε, ειστε μονοι. Μην αποπειραθειτε να ζητησετε χειρα βοηθειας.

 

@υπολοιπους τρομπες

 

που εισασταν φιλοι επαναστατες της φακης οταν μαζευτηκαμε "ανεξαρτητα" απο κομματικους στρατους? Ξεχασα, εισασταν απασχολημενοι να γραφετε στο φορουμ τις αερολογιες σας. Καλη συνεχεια, με τις υγειες σας, να χαιρεστε τις αυξησεις και την εισφορα υπερ οαεδ, που το ιδιο το κρατος δεν σας αναγνωριζει δικαιουχους

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

Ρε συ τερυ την ασφαλιστική ενημερότητα που την χρειάζεσαι ? Την ζητάνε πλέον στην πολεοδομία ? Το μόνο πρόβλημα για εμένα είναι οι προσαυξήσεις που νομίζω είναι 2% τον μήνα και μαζέυεται ένα σεβαστό ποσό.

 

Και τέλος πάντων όπως λέει και ο Ζαβί που δεν πρέπει να είναι κάνας συνδικαλιστής, σε αυτήν την ζωή ή παλεύεις μαζικά ή δεν κάνεις τίποτα. Δηλαδή πως θα γίνει, αυτό είναι το ΤΕΕ, αυτό μας υποστηρίζει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν έχεις φωνή μόνος σου. Ή διαδηλώνεις ή κάθεσαι και υπομένεις ότι σου κάνουνε. Στην πρώτη περίπτωση έχεις 1 στις χίλιες να αλλάξεις κάτι. Στην δεύτερη καμία.

Link to comment
Share on other sites

zavi

Εδώ και καιρό έχω συνηθίσει την υπαρξιακή μοναξιά μου...

Όσο για τους "υπόλοιπους τρόμπες", ξεχνάς προφανώς ότι η αποστροφή των συναδέλφων προς κάθε καθοδηγούμενη κίνηση έχει και την άσχημη πλευρά της. Τόσα χρόνια ξεπουλήματος των όποιων αγώνων, έχουν κάνει δύσπιστο και τον πλέον καλόπιστο. Συνεπώς, δείξε περισότερο σεβασμό.

 

nik

Η ενημερότητα χρειάζεται

α. για θεώρηση βιβλίων κλπ στην εφορία

β. για συμμ/χή σε δημοπρασίες

γ. για όπου αλλού αποφασίσουν (προκειμένου να μας έχουν στο χέρι)

 

υ.γ. Η λογική "αυτό το ΤΕΕ εχουμε, με αυτό πορευόμαστε" είναι μοιρολατρική. Ας το αλλάξουμε, ξεκινώντας με μια δυναμική αποχή (όσοι διαθέτουν πα....α) στις επόμενες εκλογές, ή με μια μαζική διαμαρτυρία.

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

zavi & nik

 

Δεν ειναι οτι μου περισσευσουν τα λεφτα.

Εγω πληρωσα την εισφορα μου "ρισκαροντας" να μην εχω ουτε για βενζινη.

 

Ναι nik ζητανε ακομα στην πολεοδομια. Απλα μια φωτουπια. Οχι οτι δεν πλαστογραφειται, αλλα θελω εγω να ειμαι οκ.

Επισης για να κατεβεις σε ενα διαγωνισμο δημοσιου πρεπει να εισαι αφαλιστικα ενημερος.

Και ρισκαρεις με 40-50% εκπτωση να σου παρει αλλος τη δουλεια με 70% και να μεινεις μλκς που πληρωσες το ΤΣΜΕΔΕ.

Αλλα οπως ηρθαν τα πραγματα δεν πρεπει να αφηνεις τιποτα.

Και για να μην αφηνεις τιποτα, πρεπει να ειναι καθαρος και να μυριζεις σαν την πρωτη μερα της ανοιξης.

Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Καποιες λογικες "ελα μωρε βρες καποιον να σου υπογραψει" μου δημιουργουν αναγουλα.

Γτ δουλευεις εσυ για να παρει ο αλλος ενα πακετο επειδη εχει "μελανι για τη σφραγιδα".

Και κρεμεσαι απο τα τετοια του, μηπως αυριο σου πει "εγω για υπογραφη θελω 50% και αν σαρεσει"

Και στην τελικαη θελω για τη δουλεια μου να εχω εγω την ευθυνη και να δινω εγω λογαριασμο στον πελατη μου.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Άλλο σου λέμε. Μην απολογείσαι γιατί πλήρωσες τα ασφάλιστρα. Λέμε ότι αν δεν διαμαρτυρηθείς με το ΤΕΕ (γιατί μόνος σου δεν μπορείς) θα σου αυξάνονται συνέχεια. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιδράσεις. Εγώ ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω.

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα σε όλους.

αυτή η ένσταση έχει κάποιο νομικό αντίκτυπο δηλαδή έχει κάποια ουσία ή είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε? εδώ θα ήταν χρήσιμη μια νομική συμβουλή..

να απολογηθώ λέγοντας ότι δεν μπορώ να συμμετάσχω σε καμία από τις πορείες διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο κλάδος μας στην πρωτεύουσα καθότι το ταξίδι στην Αθήνα θα μου κόστιζε περίπου 150 ευρώ..για οποιαδήποτε άλλη "συμμετοχή", π.χ. μια ιντερνετική κινητοποίηση από εδώ είμαι απόλυτα διαθέσιμος.

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.