goalroufas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Γεια σε όλους. Ένα συνεργείο αυτοκινήτων ζητάει τεχνικό ασφαλείας. Σαν μηχανολόγος από Τ.Ε.Ι ξέρω ότι μπορώ να υπογράψω. Ξέρει κανείς όμως να μου πει λεπτομέρειες. Τι ακριβώς χρειάζεται, τι πρέπει να κάνω, τι μελέτη θα χρειαστεί από μένα και τέλος τι λεφτά θα πρέπει να ζητήσω; Σας ευχαριστώ...
Stelios.A Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Οντως μπορεις να υπογραφεις σαν Τεχνικος Ασφαλειας προερχομενος απο το ΤΕΙ. Για να πληρεις ομως τις προυποθεσεις πρεπει να εχουν περασει νομιζω 5 χρονια απο την ημερα που πηρες πτυχιο. Για τους Μηχανικους του Πολυτεχνειου ειναι 2 χρονια. Για ολες τις διαδικασιες (δηλαδι τι πρεπει να κανεις , πως θα ανοιξει βιβλιο τεχνικου ασφαλειας η επιχειρηση που θα χρειαστει τις υπηρεσιες σου, ποσες ωρες πρεπει να εισαι εκει το μηνα κτλ) θα ενημερωθεις πληρως αν πας στην τοπικη Επιθεωρηση Εργασιας της πολης σου. Αυτο για τα χρονια παντως ειναι 99% σιγουρο γιατι και εγω που ειχα ρωτησει μου ειπαν 2 για εμενα. Τωρα για το ΤΕΙ ειναι η 4 η 5 δε θυμαμαι ακριβως. Τωρα για το θεμα πληρομων... Δε γνωριζω να σου πω.. παντος εγω ξερω οτι επειδη ειναι παρα πολυ μεγαλη ευθυνη (πρεπει να εισαι 110% ενημερωμενος για το τι πραγμα πας να κανεις εκει περα) αν τελικα το κανεις να πουλησεις ακριβα το τομαρι σου που λεμε! Επισης πανε και στο http://www.elinyae.gr/el/index.jsp και ψαξε και σχετικα ΦΕΚ για τον Τεχνικο Ασφαλειας..
glargkatzis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 φίλε αν έχεις ένα email στείλτο μου να σου στείλω μερικά Pdf με χρήσιμα πράγματα που έχω συγκεντρώσει καθώς και νομοθεσίες,διατάγματα κτλ. 1
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 @glarkatzis Γιατί δεν τα ανεβάζεις στο φόρουμ καλύτερα? Πληροφορίες για το πως μπορείς να το κάνεις θα βρεις ΕΔΩ
glargkatzis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Oκ, το βράδυ από το σπίτι ή αύριο.
goalroufas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Καλημέρα. [email protected] Θα κοιταξω να το ανεβασω και στο forum. Ευχαριστω, περιμενω το email σου.
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 off topic @goalroufas Φιλική συμβουλή. Γενικά είναι καλή τακτική να μη δίνουμε δημοσίως το email μας σε fora (πληθυντικός του forum). Αν όχι για κανένα άλλο λόγο για να περιορίζουμε το spam.
mor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 ανέβηκε μήπως κάπου η σχετική νομοθεσία που αναφέρεται πιο πάνω?
getheod Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Είμαι πολιτικός μηχανικός διορισμένος 1 χρόνο (δηλ δόκιμος όχι ακόμα μόνιμος) σε δήμο με προσωπικό κάτω από 50 άτομα και έχω την άδεια εξάσκησης σχεδόν 5 χρόνια. Πληρώ τις προυποθέσεις για να με κάνουν Τεχνικό ασφαλείας του Δήμου; Νομίζω πως ο νόμος λέει ότι ο Τεχνικός ασφαλείας πρέπει να είναι μηχανικός παραγωγής
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα