L-Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 Ρώτησα στην Επιθεώρηση εργασίας αλλά πολύ γενικά μου τα είπαν. Ευχαριστώ πάντως. Και εντάξει θα λάβω υπόψη μου γενικά τί απαιτείται για κάθε είδους δουλειά, αλλά δεν μπορώ να μπω σε ξένη επιχείρηση π.χ. για να δω κάποιο συγκεκριμένο κίνδυνο που μπορεί να υπάρχει, δλδ αν καθαρίζει πατώματα και τουαλέτες ή κρέμεται από τα 10 μέτρα και καθαρίζει παράθυρα. Λογικά αυτό θα μου το πει ο ιδιοκτήτης, αλλά αν δεν μου το πει, πώς θα αποδείξω εγώ ότι δεν το ήξερα; Πολύ χύμα η κατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Γενικά τέτοιες περιπτώσεις, με το προσωπικό να είναι όλη μέρα έξω και κάθε μέρα σε άλλο σημείο, είναι ζόρικες. Δε ξέρεις πως να κινηθείς. Και φυσικά ούτε στο ΚΕΠΕΚ μπορούν να σου δώσουν μια κατεύθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 όταν αναλαμβανεις πρωτη φορα ΤΑ , με τι χαρτια πας στο κεπεκ;;;;; με την αναθεση , τα βιβλια του προηγουμενου και το πτυχιο;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (edited) Βασικα αν πας πρωτη φορα σε καποιο κεπεκ να καταθεσεις συμβασεις κτλ για καποια δουλεια θελουν οπωσδηποτε αντιγραφο πτυχιου. Επικυρωμενο ή μη δεν θυμαμαι, εχω την εντυπωση οτι πλεον με μια υδ σου λες οτι ειναι αντιγραφο του γνησιου και τελειωσε. Κατα τα αλλα οτι προβλεπεται αναλογα την επιχειρηση που αναλαμβανεις...τετραδια υποθετω τα ιδια, συνεχιζεις απο εκει που σταματησε ο αλλος. Συμφωνητικο, αναθεση, προγραμμα επισκεψεων... Edited Σεπτέμβριος 22 , 2014 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. πρεπει να υπαρχει και μελετη για κάθε βιβλιο (δηλαδή χωρο ) φανταζομαι., από τους προηγουμενους.....αρα διαβαζοντας αυτά , εχεις μια αποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Γι'αυτό το τελευταίο μην είσαι και τόσο σίγουρος. @ckiriako Αυτό το 'πρόγραμμα επισκέψεων' τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 τι εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Εννοώ ότι επειδή είχε Τ.Α. δεν είναι δεδομένο πως έχει και ΜΕΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 δεν είναι υποχρεωτικο;;;; αν καταλαβα καλα , μπορει να το γραφεις ως ελλειψη αλλα να μην την κανει η επιχειρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Υποχρεωτικό είναι σίγουρα. Απλά είναι κάποιοι που λένε 'αν έρθουν από την επιθεώρηση και τη ζητήσουν, θα την κάνουμε μετά'. Όπως πολύ σωστά είπες, το καταγράφεις στο βιβλίο και αν θες, μία στο τόσο, το ξαναγράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα