Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια δόμησης για τοποθέτηση ικριωμάτων για αρση επικινδυνότητας και μελέτη στατικής επάρκεια?


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

αντιμετωπίζω ένα ιδιαίτερο τελικά πρόβλημα με την Πολεοδομία Αθηνών και θα ήθελα πραγματικά τη βοήθειά σας.Σε μια πολυκατοικία που έχει πάρει έκθεση επικινδυνότητας, θέλω να βγάλω άδεια δόμησης για αποκατάσταση των όψεων με χρήση ικριωμάτων. Όλα καλά ως εδώ. Πήρα την έγκριση μετά πο 3 φορές που άλλαξα τον τίτλο γιατί δεν έκανε ο τίτλος κάθε φορά στην ελέγκτρια και ο λόγος ότι υπάρχουν 2 τμήματα στην όψη που έχει γίνει τακτοποίηση με Ν.4014/2011 και τα έχω προσκομίσει. Τώρα πάω να περάσω από στατικό και μου ζητάει έλεγχο στατικής επάρκειας γιατί πλέον έχουν αλλάξει τα στατικά φορτία....ΠΟυ ορίζει ο νόμος κάτι τέτοιο? Εντωμεταξύ μου είπε ο ίδιος ότι πλέον όλα τα κτίρια που πάνε για άδεια και έχουν τακτοποιήσεις θα ζητάνε μελέτη στατικής επάρκειας.Ισχύει?

Link to comment
Share on other sites

μου ειπε ότι το λέει η νομοθεσία γενικά χωρίς να μου υποδείξει σε ποιο σημείο. το θέμα είναι ότι μου ζήτησε να παρανομήσω εγώ να πειράξω τις φωτογραφίες στο τοπογραφικό όπου δεν θα φαίνονται τα αυθάιρετα και στο διάγραμμα δόμησης να μην το δείξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.