Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακαίνιση μπάνιου


Recommended Posts

Την απάντηση κ. Moderator έπρεπε να την αφήσεις, διότι τα έχωνα λίγο της Κατερίνας, επεξεργασμένο βέβαια που υποδήλωσε ότι κάποιοι δεν είναι σοβαροί.

Υπονοώντας ποιόν εμένα?!

Που και απάντηση της έδωσα και μπήκα στον κόπο να ξαναδιαβάσω, δεν υπάρχει ούτε μία απάντηση που δεν είναι σοβαρή, παρά μόνο το δικό της σχόλιο, ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι σοβαροί. Αρα κάποιοι που δεν είναι, για τον τόνο αυτό ζητώ και εγώ την ποινή της, και να βαθμολογηθεί με πόντους ποινής!

 

 

 


Η απάντηση σου είχε ως περιεχόμενο μόνο 4 τελίτσες από επεξεργασία που είχες κάνει μόνος σου.

Οπότε δεν είδα χώσιμο. Φυσικά αν είχες χώσιμο πάλι θα έσβηνε, όχι από εμένα αλλά από τον αρμόδιο για την ενότητα συντονιστή.

 

Υπήρξαν και δυο ακόμα απαντήσεις άλλου μέλους, που είχαν σβήσει από τον αρμόδιο συντονιστή (ως έχοντα ιδιαίτερο προσωπικό ενθουσιασμό με διάθεση αστεϊσμού ) στις oποίες προφανώς αφορούσε οσχολιασμός της Katerina Kar.

 

Και είναι μη αποδεκτό από τους κανόνες του φόρουμ να σχολιάζεις συντονιστικές ενέργειες στα θέματα ειδικά αν δεν έχεις όλη την εικόνα.

 

Το παρόν θέμα κλειδώνει στον βαθμό που έχει εξαντληθεί το ερώτημα και οι απαντήσεις

Ο αρμόδιος συντονιστής θα φροντίσει για τα δέοντα.

 

Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε arche, προφανώς η παρεξήγηση προέκυψε επειδή η katerina Kar πρόλαβε να δει κάποια ανάρμοστα μηνύματα πριν τα σβήσω...Δεν υπάρχει κάτι με σένα.

Στον απαράδεκτο συνάδελφο, εκτός από την διαγραφή των μηνυμάτων δόθηκαν και πόντοι ποινής...

Katerina Kar, αν θέλεις κάτι άλλο (να συνεχίσει η κουβέντα) στείλε π.μ. να το ανοίξω πάλι, αλλιώς θεωρείται ως "τελειωμένο" το θέμα και μένει κλειδωμένο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.