MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Χρόνια σου πολλά Γιώργο, για την ονομαστική σου εορτή, και να έχεις πάντα τη διάθεση να μας προσφέρεις τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία σου, μαζί με την καλωσύνη και ... το χαμόγελό σου ... Φυσικά, στέλνω ευχές και σε όλα τα μέλη του forum που γιορτάζουν σήμερα (Γιώργηδες, Γεωργίες κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Πολυχρονος gvarth, πολυχρονοι και ολοι οι αλλοι που γιορταζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Γιώργο χρόνια σου πολλά. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία κι ευημερία. Στάλθηκε από το κινητό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Μου δίνουν ιδιαίτερη χαρά. Ολόκληρο thread φτιάξατε για να μου ευχηθείτε @MAKAP : Ευχαριστώ πάρα πολύ . Με τιμούν τα όσα γράφεις συνάδελφε . Κάθε καλό εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας ! Πάνω απ' όλα Υγεία και Αγάπη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Εύχομαι ότι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Χρόνια πολλά και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Ότι επιθυμείς να το ζήσεις και πάνω από όλα υγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Ευχαριστώ Πολύ συνάδελφοι . Οι ευχές σας μου δίνουν ιδιαίτερη χαρά . Κάθε καλό σε σας και στις οικογένειές σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 χρονια πολλα γιωργο κι οτι επιθυμεις με υγεια.... χρονια πολλα και στους υπολοιπους συναδελφους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα