tzeno Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Κανε ηλεκτρονικη αιτηση στο: http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=234&language=el-GR με το ερωτημα για ερμηνεια απο ΔΟΚΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Μια άλλη φορά που είχα απευθύνει ερώτημα απ' ευθείας στην ΔΟΚΚ μου είχαν απαντήσει ότι απαντούν μονάχα σε ερωτήματα πολεοδομικών γραφείων και όχι σε μηχανικούς. Και αυτή η μέθοδος παίρνει πολύ καιρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Κωσταντινε, εμενα μου εχει απαντησει η ΔΟΚΚ διαμεσω αυτης της διαδικασιας μεσα σε 2 μηνες. Ετσι και αλλιως, ηδη περιμενεις 16 μηνες οπως εγραψες σε προηγουμενο ποσταρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας. ΤΟ στέγαστρο στα αριστερά έχει πρόβλημα λόγω του μονόρωφου τμήματος (σαλόνι) ή όχι? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Φοβάμαι πως ναι... Είναι μονόροφο τμήμα και το ύψος του είναι μεγαλύτερο από το ελάχιστο επιτρεπόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Εαν το χωρίσω με το κτίριο μπορει να περάσει? Μήπως να παρεμβάλω ενα τμήμα ΗΥ που να ενώνει το προστεγασμα με το διωροφο τμήμα?Καμιά ιδέα?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 δες από την αρχή τα ποστ του νήματος. Νομίζω θα σε καλύψουν. Υπάρχει και ποσταρισμένο έγγραφο στο #5. Νομίζω πως ούτε αυτή η λύση που αναφέρεις μπορεί να περάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (edited) επανέρχομαι με νεα λύση που προτάθηκε και ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Βλέπετε κάποιο πρόβλημα σε αυτή τη διάταξη? Μετατρέποντας το μονώροφο σε διώροφο με αίθριο το προστεγασμα δεν ειναι πλεον πανω απο το μέγιστο ύψος. Edited Σεπτέμβριος 18 , 2013 by banskoboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Η υπερύψωση του ισογείου ίσως ειναι λύση στο προβλημα αυτο?, δηλαδή ο νοκ αναφέρει στο αρθρο 17 Η τροποποίηση της φυσικής στάθμης του εδάφουςτων ακαλύπτων χώρων του οικοπέδου μόνο για τη δι−ευκόλυνση της φυσικής απορροής ομβρίων και μέχριστάθμης ±1,00 μ. από το φυσικό έδαφος, εκτός των πε−ριπτώσεων που εγκρίνονται από Συμβούλια Αρχιτεκτο−νικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2018 (edited) Συνάδελφοι με συγχωρείτε ίσως φαντάζει κουτό αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνομαι πώς εννοείται το: "εφόσον εσωτερικό τμήμα τους είναι μονώροφο και δεν έρχεται σε επαφή με καμία όψη..." θα είχε κάποιος αν είναι εύκολο την ευγενή καλοσύνη να το εξηγήσει με παραδείγματα και/ή ίσως με σχήματα; Ευχαριστώ! Edited Ιούλιος 2 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα