Latg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 1 ώρα πριν, subrosaval said: @Pavlos33 ευχαριστώ και πάλι . Αυτό πιστεύω κι εγώ . Και σε παλαιότερες οικοδομικές άδειες δεν είχα ποτε πρόβλημα με το στηθαίο αλλά ζούμε σε μια εποχή που οι ερμηνείες αλλάζουν σε μια νύχτα . Βλέπε την υπόθεση ΣΤΕ για την εκτός σχεδίου δόμηση . Το ΣΑ το ανάφερα διότι δεν μου έκαναν κάποια υποσημείωση ότι απαγορεύεται η κατασκευή στηθαίου πάνω από το ανώτερο ύψος . Το αντίθετο μάλιστα . Μου γράφουν ότι πρέπει να κατασκευαστεί για να κρύβει τα φωτοβολταϊκά ! Τα ΦΒ πως επιτρέπονται ? Σε οριζόντια θέση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrosaval Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 (edited) Μπορεί να γίνει τοποθέτηση σε 0 μοίρες . Δεν είναι τόσο αποδοτικά οπως να ήταν τοποθετημένα σε κλίση αλλά μια χαρά γίνεται . Η απόδοση τους υπολογίστηκε κανονικά στον ΚΕΝΑΚ με κλίση 0 μοίρες . Ασε που ήταν απαίτηση και από το ΣΑ να τοποθετηθούν σε μηδέν μοίρες και πίσω από το στηθαίο , αλλιώς θα επέβαλαν στέγη Edited Σεπτέμβριος 27 , 2023 by subrosaval 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα