tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 .......(2-3 μπίρες έκαστος συν οι ποικιλίες για 16 άτομα) Και μην ξεχάσετε να κρατήσετε το σαλαμάκι για το φάκελλο. Αν έχει πολλά λιπαρά, θα χαλάσει κι άλλους 10 φακέλλους. 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (edited) γατα με πεταλα... +1 Edited Νοέμβριος 20 , 2013 by OTTO_engine
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Βρε σεις το τελευταίο μου σχόλιο δεν το έβαλα έχοντας κάποια σκοπιμότητα… Άσε που δεν είμαι υπέρ της αποχής δηλαδή. (τσάμπα το + δηλαδή αν το έλαβα για αυτό) Αλλά εδώ που τα λέμε κι όπως έχουμε φτάσει ο καθένας μας με τα δουλέματα που τρώμε σε καθημερινή βάση από τους άπαντες, καταλαβαίνουμε ότι θα θέλαμε να συμβεί αν είναι κάτι ουδέτερο… Νταξ είμαι γάτα το κακό είναι ότι τα ποντίκια (ειδικά τα τρωκτικά) είναι πιο πολλά και κυκλοφορούν στους διάδρομους φάτσα κάρτα
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 για την πληροφορια το τσεπωσες ΛΟΛ
akius Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (edited) επρεπε να κατεβει παραταξη για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ αποτι βλεπω θα σαρωνε Edited Νοέμβριος 20 , 2013 by akius 2
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 +1 αλλα οχι του τεε αυτων που εχουν στο σβερκο 3 δαχτυλα λυπος απο το τεε τοσα χρονια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα