tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (edited) Στις κατασκευες που μπορουν να γινουν με 48ωρη ενημερωση ειναι και η αυτη της περγολας σε περιβαλλοντα ακαλυπτο χωρο. Οταν ομως δεν εχω κτιριο και ειναι απλα ενα κενο οικοπεδο μπορω? Εαν ναι σε πια θεση? οπου ναναι? (οικοπεδο εντος σχεδιου αρτιο και οικοδομησιμο) Edited Μάιος 13 , 2013 by tzeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (edited) Κάποιο πρόβλημα και στο εδιτ χάλασε το κείμενο μου. Το επαναδιατυπώνω. Είχα ρωτήσει αν θα φτιάξεις κάποια βάση και αν θα ενδιέφερε κάποια άδεια λειτουργίας (πχ, για χώρους στάθμευσης ή για στέγαση ανοιχτού χώρου δεξιώσεων. και, στο επίσημο έντυπο που έχει δώσει το ΥΠΕΚΑ για να καταθέσεις συμπεριλαμβάνει αυτή την φράση στην υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υπογραφεί, οπότε (πιθανολογώ) ότι ο ποιητής εννοεί ότι την 48 ωρη την δίνει για κτίρια και τον περιβάλλοντα χώρο, όχι για αδόμητα. (Τονίζω φυσικά το πιθανολογώ διότι δεν το έχω κάνει ακόμα το κρασ τεστ σε Πολεοδομία για αδόμητο). Φυσικά έχει και ένα η άνευ τόνου. Edited Μάιος 13 , 2013 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Φαντασου μια τεραγωνη ξυλινη περγολα 3x3 εδραζομενη σε 4 σημεια (με λιγο μπετουδακι σαφως). Υποθετω πως θα βαλει καποιο υφασμα απο πανω και θα την κανει θεση σταθμευσης αλλα θελω να εκμεταλλευτω την 48ωρη και να μην παω για αδεια δομησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Κάτι προβλήματα είχα ή εγώ και το PC μου ή τα κουμπάκια με το εδιτ. Προσπαθώ να σου δώσω το λινκ με τα download εδώ να δεις και μόνος σου το έντυπο για την 48. http://www.michanikos.gr/files/file/843-%CE%91%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CF%814-%CE%A0%CE%B1%CF%813-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9D406712-48%CF%89%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD/ ρίξε μια ματιά μόνος σου... θα καταλάβεις τι θέλω να πω που ο δαίμον του ιντερνέτ δεν μας αφήνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Sorry για το επαναλαμβανομενο, αλλα βαλε στο γκουγκλ "βιδωτο θεμελιο"! Επαθα πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (edited) Χε χε ναι το ξέρω… για αυτό σου είχα γράψει κι εγώ για ειδικές κατασκευές στο χώμα αν δεν βάλεις κάποιο μπετουδακι… Από μόνο του όμως μη το βάλεις, καλύτερα να τα δέσεις με ένα Π περιμετρικό στη βάση τους (σαν πεδιλοδοκο) για να μη κολυμπανε αν υπάρχει πανί (άρα και αέρας). Τεσπα είναι άλλο θέμα όμως τεχνικές και κατασκευές πέργολας. Edited Μάιος 13 , 2013 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 48ωρη μαλλον πρεπει να αναφερεται σε υφισταμενα κτιρια οποτε πιθανοτατα την ξεχνω! Θα ρωτησω και ΥΔΟΜ συντομα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Πάντως παλιότερα σε πολεοδομία ανατολικής Αττικής χρειάζονταν για κάτι τέτοιο ΕΕΜΚ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (edited) Κατά τη γνώμη μου δεν έχεις το δικαίωμα. Η διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 4 αναφέρει... σε ισόγειους υπαίθριους χώρους κατοικιών ή στον περιβάλλοντα ακάλυπτο χώρο. Κατά δε το τελευταίο εδάφιο της παρ. 3 του τεύχους οδηγιών: Η εκτέλεση των εργασιών με τη διαδικασία της έγγραφης ενημέρωσης της αρμόδιας Υ.ΔΟΜ. αφορά μόνον σε νομίμως υφιστάμενα κτίρια. Τροποποιούμενη η εν προκειμένω παράγραφος του Τεύχους Τεχνικών Οδηγιών οικ. 63234/19-12-2012 Απόφασή, ως εξής:1. Συμπληρώνεται το τελευταίο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 4 ως εξής:«Η εκτέλεση εργασιών με την διαδικασία της έγγραφης ενημέρωσης της αρμόδιας Υ.ΔΟΜ. αφορά μόνον σε νομίμως υφιστάμενα κτίρια ή νομίμως υφιστάμενες αυτοτελείς οριζόντιες ή κάθετες ιδιοκτησίες». Με λίγα λόγια σε αδόμητο τμήμα οικοπέδου στο οποίο έχει συσταθεί κάθετη χωρίς να υπάρχει κτίριο μπορείς ενώ σε αδόμητο οικόπεδο δεν μπορείς. Άλλη μια καινοτομία. Edited Μάιος 13 , 2013 by nzerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Θα πεσει γελιο αυριο στην ΥΔΟΜ!Βαζουμε στοιχημα τι θα απαντησουν? Εγω λεω: "Ας κανουμε ενα ερωτημα στη περιφερεια"...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα