Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Α όλα κι όλα… εγώ του είπα να βάλει γλάστρες στο όριο του οικόπεδου του όχι σε δημοσίους χώρους….. (το θεωρω στάνταρ αυτό ανευ ανάγκης διευκρίνησης) Τώρα αν ο ίδιος βάλει τις γλάστρες ή τα κολονάκια και στη μέση του δρόμου δεν υπάρχουν μαντικές ικανότητες πάντα να γίνει κατανοητό. Τώρα τι και πως εννοεί ο ίδιος ή τι θέλει να κάνει όπως είπαμε δεν βγαίνει άκρη με κουβέντες σαν αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 O "φίλος" απλώς θέλει να μεγαλώσει το οικόπεδό του κατά 40 εκ. (από τη μία πλευρά) "παίρνοντας" αυτό το χώρο υπέρ της ιδιοκτησίας του από κοινόχρηστο χώρο πόλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (edited) Ιάσονα, αρχικά είπε αυτό: Καλημέρα, θέλω να κατασκευάσω μάντρα μπροστά από την οικοδομή μου, χρειάζεται να εκδώσω οικοδομική άδεια ή μπορώ να το αποφύγω με κάποια άλλη κατασκευή μιας και η απόσταση μεταξύ οικοδομής και ΟΓ είναι περίπου 40 εκατοστά. Θέλω να προβώ στην κατασκευή, ώστε να κατοχυρώσω το χώρο μπροστά από το πεζοδρόμιο. Τώρα, αν εννοεί κάτι άλλο δεν το ξέρω. Προσωπικά θεωρώ το θέμα λήξαν. Νομίζω ότι το θέμα δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει και κλειδώνεται. Edited Μάιος 14 , 2013 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts