xifias Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (edited) Διαβαζω διαβαζω! Αντικεραυνικη προστασια ειναι επιβεβλημενη σε ενα παρκο? Edited Μάιος 23 , 2013 by xifias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Να σου κάνω μια ερώτηση! Αν διαβάζεις χρειάζεται ΣΑΠ?? Φίλε μου, και εμείς εχουμε περάσει απο φοιτητές!Τοτε το net δεν είχε τόση πληροφορία! Τωρα βρισκεις τα παντα! Καλο ειναι να ψάξεις λιγο παραπανω! Αλλες ερωτησεις που περιμενω να γίνουν από σένα ειναι Για την γείωση Για τους πινάκες AC DC κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xifias Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (edited) Οχι ρωταω,γιατι μηπως δεν ειναι απαραιτητη,δηλαδη αν ειχα τον καθηγητη θα τον ρωτουσα,μηπως να μην βαλω αντικεραυνικη? Η επιβαλεται απο τη νομοθεσια,η αν ειναι απαραιτητη απο αποψη επιστημονικη? Προσπαθω να γλυτωσω χρονο,γιατι την παρουσιαζουμε στο τελος του μηνα ρε συ!Σε 5 μερες! Edited Μάιος 23 , 2013 by xifias Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Ρε παιδιά γιατί κράζετε το παλικάρι τόσο πολύ Όποιος θέλει ή δεν απαντάει ή απαντάει όπως έχουμε κάνει τόσες φορές στον πάσα ένα. Το Πανεπιστήμιο θέλει inputs απο διάφορες πηγές μια απο αυτές είναι το forum, this is not such a big deal! Σχετικά με το ΣΑΠ θα πρέπει να κάνεις μια ανάλυση για την περιοχή του πάρκου και με βάση το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει θα αποφανθείς τι θα πρέπει να βάλεις, στάθμη προστασίας κλπ (Σχετικά με το ΣΑΠ σου προτείνω 2 κάλες διπλωματικές απο το nemertes, κάνε search και θα βρείς). ΤΟν οδηγό του ΚΑΠΕ διάβασέ τον αλλά δεν είναι και καμιά Βίβλος. Επίσης σου προτείνω σθεναρά να πας να δείς κάποιο πάρκο και να δείς λίγο την λογική σχεδιασμού αν είσαι Αθήνα στείλε ένα PM και κάτι θα κανονίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (edited) Φιλε δηλαδη θες να μας πεις οτι επιθυμείς να κάνεις την διπλωματική σου μέσα σε 15 μερες!! Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να το γράψω αυτό! @ jsk O μελλοντικος συναδελφος θελει να κανει διπλωματικη σε 15 μερες! Εγω τετοιους μηχανικους δεν θελω στην αγορα. Οχι οτι δεν υπαρχουν!! Edited Μάιος 24 , 2013 by Bill22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι. Γιατί σας ξενίζει, εδώ πωλούνται έτοιμες διπλωματικές, και θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα ότι όποιος δεν θέλει δεν απαντάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xifias Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Ενταξει οχι και 15 μερες!Κατι μηνες!Πως το συμπερανες δεν μπορω να καταταλαβω Μηπως εισαι πυθια online? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Προφανώς ο συνάδελφος BIll έβγαλε το συμπέρασμα απο την ημερομηνία πρώτου post + τις 5 ημέρες. Είναι άλλο αυτό το θέμα άλλο και άλλο το θέμα απάντησης στην ερώτηση και του κραξίματος εμένα εκεί είναι η μομφή μου. Αν κάποιος επιλέγει να κάνει διπλωματική σε 5 ή σε 15 ημέρες εμένα (κυνικά) δεν με αφορά, ο καθείς είναι υπευθυνος για τις επιλογές του. Εδώ άλλοι ζητούσανε μελέτες για να κάνουν πάρκο MWp και να πληρωθούν για αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ΣΑΠ, ναι, χρειάζεται, για να μην πάρεις όλο τον εξοπλισμό σου ( πάνελ , αντιστροφεα, καλώδια , πίνακες ) στο χέρι , το θέμα είναι ποια ΣΑΠ ?περιμετρική ή απλό ιστό με μια καλή 3πλι έψιλον?, εσύ επιλέγεις, υπόψην ότι η δυτική Ελλάδα είναι στην κατηγορία 5, η υψηλότερη στην ελλάδα κ ευρώπη στην πτώση κεραυνών Link to comment Share on other sites More sharing options...
xifias Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 (edited) Ωραια,θα τα ξανακοιταξω αυτα. Τωρα Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ τι ειναι και βασικα ποσο εχει τιμη περιπου?????Ενα τεμαχιο θα χρειαστω για παρκο 60kw ετσι?Εχει σχεση με τη ΔΕΗ ε?Απλα δεν βρισκω πουθενα στην βιβλιογραφεια περι αυτου,μηπως εχει αλλο ονομα ? Edited Μάιος 25 , 2013 by xifias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα