Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια λειτουργίας φαρμακείου στην Αργυρούπολη


Recommended Posts

Ειμαι φαρμακοποιος κ θελω μια βεβαιωση απο πολεοδομια οτι το καταστημα δεν εχει αυθαιρεσιες κτλ πηρα τηλ να ρωτησω τι χρειαζεται να τους καταθεσω κ μου ειπαν οτι θελει καποια σχεδια απο το μηχανικο μου κ οτι μετα θα ερθουν αυτοι να κανουν αυτοψια κ οτι την επομενη μερα θα μου δωσουν τη βεβαιωση! Αυτο πρωτη φορα το ακουω απο ποτε ισχυει; Γιατι φαρμακοποιοι στην αθηνα που δεν ανηκουν στη πολεοδομια αργυρουπολης δε μου ειπαν οτι ηρθε η πολεοδομια για αυτοψια!

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω αν απαιτείται αυτοψία ειδικά για τα φαρμακεία, προσωπικά για άδεια λειτουργίας δεν το έχω ξανακούσει. Μπορεί όμως να εφαρμόζει αυτή την πολιτική η συγκεκριμένη πολεοδομία. Ούτως ή άλλως θα χρειαστείτε μηχανικό για την βεβαίωση ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες κλπ, οπότε μιλήστε μαζί του. 

 

Τροποποίησα τον τίτλο ώστε να είναι πιο ταιριαστός στην περίπτωση και εύκολα αναζητήσιμος...Αν δεν είναι εύστοχος κατά την γνώμη σας στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ.

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λέει ο Γιάννης πιο πάνω, χρειάζεται τοπογραφικό, ρυμοτομικό και άλλα, οπότε πρέπει να επιλέξετε Μηχανικό που να... έχει ξαναβγάλει τέτοια άδεια να σας πει.

Edited by Arche
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.