iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Aν νομίζεται ότι το excel είναι μόνο για υπολογισμούς κάνετε λάθος!! Οι ACDC αλλιώς μας τα λένε!!! Απολαύστε το !! http://www.acdcrocks.com/excel/
CostasV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Καταπληκτικό. Λοιπόν! Το excel μπορεί να παίξει video . Το media player μπορεί να κάνει μαθηματικά;
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 το εχω δει και αναρωτιομουν πως γινεται....
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 alt + F11 και άμα καταλάβεις πες το και σε μας...
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 απιστευτο ομως πραγματικα.θελει πολυ φαντασια...
iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι flash επάνω στο excel. Ή πήραν εκείνο το προγραμματάκι που μετατρέπει εικόνες σε γράμματα, ξέρετε αυτό που χρησιμοποιούν οι xackers για τα logo τους το εφάρμοσαν για κάθε frame και βάλαν το excel να διαβάζει τα txt files... Νομίζω ότι φαίνεται από αυτές τις γραμμές στον κώδικα Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") και impFile = ThisWorkbook.Path & Application.PathSeparator & _ "12fps-45sec-cut.txt" Set fi = fs.OpenTextFile(impFile, 1) Γενικά πάντως ο κώδικας είναι για την διαχείριση των υπολοιπων control (κουμπακια, wav κλπ) και όχι για το video. Μόνο το "LoadModule.bas" είναι για το video. άλλο τρόπο δεν μπορώ να φανταστώ. Με αλγόριθμους αποκλειστικά νομίζω ότι είναι αδύνατο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα