Μετάβαση στο περιεχόμενο

4014, διαφορετικοί τύποι και μεγέθη κουφωμάτων


Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εάν ο διαφορετικός τύπος κουφωμάτων (συρόμενα αντί για ανοιγόμενα) και η διαφορετική τους διάσταση μικρότερα καθ΄ύψος και μήκος, πρέπει να δηλωθεί ως παράβαση με τον 4014.


Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων.  
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Γιάννης

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, υποβάλω την ερώτηση, γιατί κάτι τέτοιο διάβασα στο νέο σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα.

Edited by tasos teacher
Link to comment
Share on other sites

Μέχρι το σχέδιο να γίνει νόμος, προσωπικά δεν σπαταλώ ούτε μια θερμίδα σκέψης ή μελέτης γιατί προτιμώ να απασχολώ τη σκέψη μου με άλλα πιο ουσιαστικά θέματα.

Συνεπώς, δεν έχω να σχολιάσω κάτι καινούργιο.

Link to comment
Share on other sites

αν ζητήται βεβαίωση Μηχ, ενδέχεται η αλλαγή των όψεων, που μπορεί να αποτελεί μεγάλη ή μικρή αλλαγή να αποτελεί αυθαιρεσία.

Η απάντηση δεν είναι ποτέ ένα ξερό ναι, χρειάζεται μηχανικός να δει την κατασκευή και αν η γνώμη του είναι ναι, κάτι που δεν "μας αρέσει" ρωτάμε και δεύτερο και τρίτο.

Πάντως σίγουρα δεν παίρνουμε απόψεις απο το internet, βλέπουμε την οικοδομή.

Και ρωτώ, αν συγκεκριμένοι οικοδομικοί κανόνες επέβαλαν την τοποθέτηση κουφωμάτων στενών 1.40χ2.20 ανοιγώμενων και ο κατασκευαστής έχει κάνει μια μπαλκονόπορτα 3,5 μετρα επί 2.50 είναι παράβαση ή δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Oπότε μπορώ να ζητήσω από το νέο συνάδελφό σας να γίνει καταγραφή των διαφορών στα κουφώματα με τον 4014; Σε ποια κατηγορία ανήκει; στην 13;

Link to comment
Share on other sites

Η καταγραφή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρχει και πρόστιμο. Γιατί δεν μιλάτε όμως με τον συνάδελφο? Πιο πολύ εμπιστεύεστε ανώνυμους μηχανικούς του διαδικτύου? 

Link to comment
Share on other sites

H κουβέντα θα γίνει αμεσότατα λόγω πίεσης χρόνου, αλλά το λέω ξανά πως σας εμπιστεύομαι. ΄Ο,τι με συμβουλέψατε ως τώρα ήταν ολόσωστο!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.