jja Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Εξετάζουν φακέλους ενός αντισυνταγματικού νόμου. Καλό ε!
Loaderini Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Από ότι έχω καταλάβει ως τώρα, όσα μείνουν 'σε επεξεργασία' θα χαθούν και δε θα μπορούν να τακτοποιηθούν στο μέλλον; Τέλος; Μόνο όσα έχουν πάει σε προσωρινή υποβολή και πάνω θα λαμβάνονται υπόψιν πλέον;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (edited) Ναι. Τα σε "αρχική υποβολή" (που δεν έχει πληρωθεί το παράβολο) και τα σε "επεξεργασία" θα "κλειδωθούν". Edited Μάιος 28 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 πιστευω οτι τα πληρωμενα παραβολα θα θεωρηθουν εγκυρα, ακομα και αν η δηλωση δεν εχει παει σε προσωρινη υπαγωγη
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ίσως στις περιπτώσεις αυτές αφαιρέσουν το δικαίωμα της έκπτωσης του 20% (εφάπαξ καταβολή) και προσθέσουν τόκους ή ακόμα χειρότερα απαιτήσουν να ξαναενταχθεί οπωσδήποτε στον νέο νόμο, απλώς συμψηφίζοντας το παράβολο που έχει καταβληθεί, αφού πρωτίστως σε βάλουν να πληρώσεις το νέο παράβολο του νέου νόμου....
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Εϊναι εντυπωσιακό ότι μετά από 2 χρόνια και στην λήξη του νόμου συζητάμε αν ημερομηνία αίτησης θεωρείται αυτή της πληρωμής του παραβόλου ή της προσωρινή υπαγωγή. Κατά την γνώμη μου η προσωρινή υπαγωγή είναι η αίτηση. 1
Loaderini Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Άρα, τακτοποιημένα αυθαίρετα θα έχουν μόνο όσοι ήδη προλάβανε/είχαν τα χρήματα να το δηλώσουν και να πληρώσουν παράβολο; Ο νέος νόμος θα επιτρέπει μόνο τη συνέχεια παλιών δηλώσεων και όχι νέες δηλώσεις;
Loaderini Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Πότε θα δεήσουν Σε 3 μέρες θα είναι πολύ αργά για να κάνω οτιδήποτε πια στις δηλώσεις των πελατών μου.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Θεωρώ ότι, θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ τέλος Σεπτεμβρίου!!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα