mariatsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 το σύστημα βασικά έπεσε...... πλάκωσαν όλοι μαζί και μπλόκαρε προφανώς...μοιραία λοιπόν αναμένουμε τα καινούρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 μείνε ξύπνιος τα ξημερώματα, θα έχει λιγότερη κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 οσοι πληρωσαν εφαπαξ, καλυτερα να τους βαλουμε σε ολοκληρωμενη υπαγωγη? ή θα μας τη φερουν με τον νεο νομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 με το νέο νόμο δε νομίζω να πάνε όλα. θα γίνει ένα μπάχαλο ακόμη μεγαλύτερο. μπορεί να σκοπεύουν αλλά δε το βλέπω. αφού ούτως ή άλλως στο νέο νόμο δεν θα είναι όλα της ίδιας κατηγορίας, χρονολογίας, κλπ, χαμός . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 οσοι πληρωσαν εφαπαξ, καλυτερα να τους βαλουμε σε ολοκληρωμενη υπαγωγη? ή θα μας τη φερουν με τον νεο νομο? Ακόμα δεν το έκανες;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 μολις διευθετηθηκε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Τι δημοσιεύτηκε? δώσε link αν εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 διευθετηθηκε δημοσιεύτηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (edited) Πικάντικες γαρίδες σε σουβλάκι με σάλτσα αβοκάντο Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τις γαρίδες (κεφάλι, κέλυφος και έντερο). Ττις ταμπονάρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν καλά. 2. Για τη μαρινάδα: Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε τις γαρίδες φροντίζοντας να καλυφτούν καλά και τις αφήνουμεγια 2 ώρες στο ψυγείο. Βουτάμε τα ξυλάκια στο νερό για αρκετή ώρα.Καρφώνουμε σε κάθε ξυλάκι 1 γαρίδα. Τις βάζουμε στο ταψάκι, με τη γαρίδανα ακουμπά στο ταψί και το σουβλάκι στο πλάι. Ψήνουμε στους 200 C για10΄ περίπου, μέχρι να κοκκινίσουν. 3. Για τη σάλτσα αβοκάντο: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, τη βάζουμε στο μπολ και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Τη γαρνίρουμε δίπλα στα σουβλάκια. μερίδες 20 Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά Υλικά20 μεγάλες γαρίδες20 ξυλάκια-οδοντογλυφίδεςMαρινάδα1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό2 κ.σ. χυμό λεμονιού1 κ.σ. σκόρδο πολτοποιημένο1 κ.γλ. κουρκουμά1 κ.γλ. πάπρικα1/2 κ.γλ. πιπέρι καγέν1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένηΣάλτσα αβοκάντο1 αβοκάντο ώριμο2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα1 κ.σ. χυμό λεμονιού1 κ.σ. ελαιόλαδο1/2 κεσεδάκι γιαούρτι1 κ.σ. μαγιονέζααλάτιπιπέριΨιλοκομμένο μαϊντανό θα μου πείτε "άσχετο" αλλά πάει με τσίπουρο όταν είσαι στην αναμονή κι ας φάω και βαθμό ποινής Edited Μάιος 29 , 2013 by imhotep 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 +1 από εμένα! ταιριάζει πολύ στο θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα