mariatsel Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 09:42 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 09:42 πμ το σύστημα βασικά έπεσε...... πλάκωσαν όλοι μαζί και μπλόκαρε προφανώς...μοιραία λοιπόν αναμένουμε τα καινούρια....
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 10:37 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 10:37 πμ μείνε ξύπνιος τα ξημερώματα, θα έχει λιγότερη κίνηση.
sundance Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 10:46 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 10:46 πμ οσοι πληρωσαν εφαπαξ, καλυτερα να τους βαλουμε σε ολοκληρωμενη υπαγωγη? ή θα μας τη φερουν με τον νεο νομο?
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 02:24 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 02:24 μμ με το νέο νόμο δε νομίζω να πάνε όλα. θα γίνει ένα μπάχαλο ακόμη μεγαλύτερο. μπορεί να σκοπεύουν αλλά δε το βλέπω. αφού ούτως ή άλλως στο νέο νόμο δεν θα είναι όλα της ίδιας κατηγορίας, χρονολογίας, κλπ, χαμός . . .
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 03:14 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 03:14 μμ οσοι πληρωσαν εφαπαξ, καλυτερα να τους βαλουμε σε ολοκληρωμενη υπαγωγη? ή θα μας τη φερουν με τον νεο νομο? Ακόμα δεν το έκανες;;;;;
sundance Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 03:54 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 03:54 μμ μολις διευθετηθηκε!!
dada Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 04:02 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 04:02 μμ Τι δημοσιεύτηκε? δώσε link αν εχεις
yian Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 07:17 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 07:17 μμ διευθετηθηκε δημοσιεύτηκε
imhotep Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 07:55 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 07:55 μμ (edited) Πικάντικες γαρίδες σε σουβλάκι με σάλτσα αβοκάντο Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τις γαρίδες (κεφάλι, κέλυφος και έντερο). Ττις ταμπονάρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν καλά. 2. Για τη μαρινάδα: Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε τις γαρίδες φροντίζοντας να καλυφτούν καλά και τις αφήνουμεγια 2 ώρες στο ψυγείο. Βουτάμε τα ξυλάκια στο νερό για αρκετή ώρα.Καρφώνουμε σε κάθε ξυλάκι 1 γαρίδα. Τις βάζουμε στο ταψάκι, με τη γαρίδανα ακουμπά στο ταψί και το σουβλάκι στο πλάι. Ψήνουμε στους 200 C για10΄ περίπου, μέχρι να κοκκινίσουν. 3. Για τη σάλτσα αβοκάντο: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, τη βάζουμε στο μπολ και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Τη γαρνίρουμε δίπλα στα σουβλάκια. μερίδες 20 Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά Υλικά20 μεγάλες γαρίδες20 ξυλάκια-οδοντογλυφίδεςMαρινάδα1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό2 κ.σ. χυμό λεμονιού1 κ.σ. σκόρδο πολτοποιημένο1 κ.γλ. κουρκουμά1 κ.γλ. πάπρικα1/2 κ.γλ. πιπέρι καγέν1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένηΣάλτσα αβοκάντο1 αβοκάντο ώριμο2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα1 κ.σ. χυμό λεμονιού1 κ.σ. ελαιόλαδο1/2 κεσεδάκι γιαούρτι1 κ.σ. μαγιονέζααλάτιπιπέριΨιλοκομμένο μαϊντανό θα μου πείτε "άσχετο" αλλά πάει με τσίπουρο όταν είσαι στην αναμονή κι ας φάω και βαθμό ποινής Edited May 29, 2013 at 07:57 μμ by imhotep 4
yian Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 08:28 μμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2013 at 08:28 μμ +1 από εμένα! ταιριάζει πολύ στο θέμα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα