Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 τις εκλεισα κ γω ολες μολις τωρα... σε μια ξεχασα να βαλω την ΤΕ αλλα τελωσπαντων... να την ανοιξω να τη βαλω αυριο ή να περιμενω να τη βαλω αργοτερα; Εγω έκλεισα την τελευταία μου 31/05/2013 στις 23:56 ακριβώς!!!
P.M.D.E. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Γεια σας, χθες έκανα ένταξη στον Ν4014 έγινε πληρωμή παραβόλου και σήμερα στο σύστημα μου δείχνει ανεξόφλητο! Μέχρι χθες δεν μπορούσαν να πληρωθούν τα παράβολα? Και κάτι ακόμα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με όλο αυτό μόλις ενημερωθεί το σύστημα θα πρέπει αμέσως να το αλλάξω σε προσωρινή υποβολή ή θα μπορέσω να κάνω πριν κάποιες διορθώσεις?
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 (edited) θα φανούν την Δευτέρα το πρωί/μεσημέρι με ημερομηνία πληρωμής 31/5 οπότε είσαι ΟΚ κατ' αρχάς αφού πληρωθεί το παράβολο και το υποβάλλεις μπαίνει σε "προσωρινή" οπότε μπορείς να κάνεις αλλαγές και μετά. αλλά καλύτερα κανε τις διορθώσεις πρώτα και μετά (επαν)υποβολή να σου βγάλει τα νέα πρόστιμα και welcome to the club Edited Ιούνιος 1 , 2013 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα