architronio Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Με συγχωρείς δεν ήμουν σαφής. Καταλαβαίνω ότι κανείς δε γνωρίζει επακριβώς το περιεχόμενο του νέου νόμου, απλά ρωτάω αν έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει περίπτωση ο νέος νόμος να μην δίνει τη δυνατότητα να γίνουν νέες δηλώσεις για αυθαίρετα χωρίς οικοδομική άδεια και για εκτός σχεδίου.. Να ζητήσω και συγγνώμη που είμαι ελαφρώς εκτός θέματος..
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 (edited) Πάντως μην πολυαγχώνεστε. Κάντε ό,τι σας φωτίσει ο ...Θεός. Προσωπικά, αφενός μεν έχω κλείσει ό,τι κλείνεται με τον 4014, αλλά επιθυμώ διακαώς να απαιτήσουν οι "έξυπνοι φωστήρες" να πάνε ξανά όλες οι δηλώσεις με τον νέο νόμο, Θα εισπράξω εκ νέου τις αμοιβές μου και δεν πάνε να λένε ότι, θέλουν!!!! Δεν μπορεί να με υποχρεώσει ουδείς για το αντίθετο. Ολοκληρώνεις με τον 4014, παραδίδεις στον πελάτη σου ό,τι πρέπει να παραδώσεις κι ας πάει σε άλλον μηχανικό να του το εντάξει στον νέο νόμο και να φέρει εκείνος την ευθύνη, αν δεν θέλει να με ξαναπληρώσει...... Να δούμε θα το κάνει εκείνος και με ποιά αμοιβή;;;; Δωρεάν;;;; Είναι ένας πάρα πολύ ωραιότατος τρόπος αν το αποφασίσουν για να π.χ. διπλασιάσουμε εύκολα το τζίρο μας!!!!! Edited Μάιος 27 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ 7
kioanni Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Ιάσωνα, αν μπορούσα να σου βάλω +1000 θα σου έβαζα!!!! 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 (edited) Μου αρκεί να δηλώσεις ότι, θα παραμείνεις κι εσύ παναθηναϊκός όπως κι εγώ, ό,τι και να συμβεί..... Edited Μάιος 27 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Θα εισπράξω εκ νέου τις αμοιβές μου και δεν πάνε να λένε ότι, θέλουν!!!! ..... Είναι ένας πάρα πολύ ωραιότατος τρόπος αν το αποφασίσουν για να π.χ. διπλασιάσουμε εύκολα το τζίρο μας!!!!! στο πρώτο μαζί σου, στο δεύτερο ασ' το θα μας τα πάρουν μέσω εφορίας ακόμα και τεκμαρτά... εγώ θα βάζω Α/Α έργου το ίδιο με το παλιό ...! υ.γ. και ο kioanni δεν απήντησε
Patrick Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 ρε παιδιά συγνώμη...για να πάω ολοκληρωμένη υπαγωγή πριν τις 31/09/2013 σύμφωνα με το νόμο πρέπει να συντρέχουν λόγοι μεταβίβασης η έκδοσης αδείας η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...Ποιος ο λόγος λοιπόν να ολοκληρώσω τις δηλώσεις μου από προσωρινή σε ολοκληρωμένη εφόσον δεν έχει βγει κάποιος να μου πει ευθέως ότι πριν τις 31/05/2013 πρέπει οι δηλώσεις που είναι σε προσωρινή πρέπει να πάνε σε ολοκληρωμένη για να ενταχθούν στον νέο Νόμο....
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 (edited) αυτη ακριβως την απορια εχω και εγω και εχω αναφερθει. μεχρι 30.9 γινεται οποιαδηποτε μετατροπη σε δηλωσεις 4014. Edited Μάιος 27 , 2013 by pantsel
yian Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 εγώ θα βάζω Α/Α έργου το ίδιο με το παλιό ...! Δεν είν' κακό!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα