filipos0 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 (edited) Καλημέρα σας! Επειδή εκδίδω μία άδεια μικρού τυροκομείου και ομολογώ πως δεν είμαι ειδικός, ο βραστήρας του ως μηχάνημα καταναλώνει θερμική ή κινητήρια ισχύς? Νομίζω το λογικό είναι το πρώτο όμως έχω συναντήσει και άδειες που ισχυρίζονται το δεύτερο. Μήπως ξέρει κανείς? Ευχαριστώ! Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Ιούνιος 1 , 2013 by hkamp
parth Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 (edited) Ο βραστήρας αντιμετωπίζεται σαν κοινός λεβητας, οπότε βάζεις και τη θερμική ισχύ που έχει (οσο γραφει το καρτελακι) και κινητήρια ισχύ από τον καυστήρα (συνήθως 0.5-1 kw) Edited Μάιος 31 , 2013 by parth 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Καλημέρα σας! Επειδή εκδίδω μία άδεια μικρού τυροκομείου και ομολογώ πως δεν είμαι ειδικός, ο βραστήρας του ως μηχάνημα καταναλώνει θερμική ή κινητήρια ισχύς? Νομίζω το λογικό είναι το πρώτο όμως έχω συναντήσει και άδειες που ισχυρίζονται το δεύτερο. Μήπως ξέρει κανείς? Ευχαριστώ! ειδικοτητα σας? ευχαριστω
maneni Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 ως πολιτικος μηχ μπορείτε να εκδωσετε αδεια στη δ/νση ανάπτυξης?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα