Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος ο περιβόητος 4014 να δουμε τι ερχεται.....


kostavros

Recommended Posts

Φίλοι και συνάδελφοι από ότι φαίνεται τελειώνει σήμερα ο 4014(να δω βέβαια τι μας έρχεται μετά).

 

Από την μικρή μου εμπειρία ο χειρότερος νομός που έχω διαβάσει και αφορά το επάγγελμα μας αλλά δυστυχώς η μόνη ασχολία για πολλούς για να βγάλουμε κανένα ψιλό… θυμάμαι στην αρχή την απόγνωση πως θα δώσουμε απαντήσεις σε θέματα όπως τι θα γίνει με το ύψος τι γίνεται με συνιδιοκτήτες και πολλά πολλά αλλά που ακόμα και τώρα σε πολλά απαντάμε στο … περίπου..

 

Πραγματικά θα ήθελα  να ακούσω απόψεις αν έχετε έρθει και εσείς σε τόση αντιπαράθεση και σύγκρουση με πελάτες όσο εγώ για αυτόν τον κ@λο νόμο.πραγματικά έχασα πελάτες παλιούς είτε γιατί δεν ήξερα τι να απαντήσω η γιατί άλλαζα συνέχεια αποφάσεις(ακολουθώντας τις αλλαγές των αποφάσεων του υπουργείου) και προπαθουσα να το αλλάξω διπλωματικά εκει μας καταντησανε... και ακόμα με το νέο νόμο δε ξέρω τι αλλαγές έχουν να έρθουν και πάλι να δούμε τι θα λέμε στον κόσμο..καθώς και τι έχουμε να ακούσουμε από τα ΜΜΕ που τα γνωρίζουν όλα καλύτερα και από εμάς...

 

Όμως αυτό που με φοβίζει είναι ότι ο νομός που έρχεται θα είναι η μονή διέξοδος για δουλειά για αρκετούς  η όποια θα έχει ίσως και «λιγότερη κίνηση» από το 4014 και ίσως να αναπολούμε τις μέρες του… τραγικό αλλά δεν το αποκλείω.. άλλωστε πόσοι από εμάς αρχικά εναντιωθήκαμε στον 3843 για τις αναμονές στις πολεοδομίες και πόσο τον νοσταλγούσαμε όταν είδαμε αυτό που ακολούθησε….

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.