Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Μπορούμε να έχουμε το σύνδεσμο έτσι από περιέργεια? http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2065.html http://www.insomnia.gr/topic/488255-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Πάρτε ενα ακόμα.....γελοίοι δημοσιογράφοι και άσχετοι πολίτες....... http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3803866&pg=2&OrderDir= 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Τα σχόλια στη διαβούλευση είναι για ...γέλια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 .....Και λίγα σε αριθμό, δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Έχουν οι πάντες πια συνειδητοποιήσει ότι, η διαδικασία (της διαβούλευσης εννοώ) είναι μια ....μπούρδα και μισή και δεν ασχολούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 «Χωρίς προηγούμενο τα νέα χαράτσια» λέει η ΠΟΜΙΔΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Καλά αυτό το διαβάσατε; Άρθρο 4 Από τους ελεγκτές δόμησης δύναται να πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι αυτεπάγγελτα ή κατόπιν καταγγελίας για την ορθότητα σύνταξης της ταυτότητας του κτιρίου, και την εμπρόθεσμη ενημέρωση της με καταβολής της αμοιβής τους από το Πράσινο Ταμείο. Πάνε καλά; Δηλαδή θα έρχεται κάποιος πολίτης και θα μας καταγγέλλει τα σχετικά ή θα βγαίνουμε παγανιά όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε για ελέγχους; Λέγαμε για τους "συναδέλφους" που συμφωνούσαν μια τιμή και μετά όταν ήταν για τη ρευματοδότηση ζητούσαν και επιπλέον χρήματα. Τώρα τι θα ακούσουμε; Το φαντάζεστε; υ.γ. Δεν έχω κάνει εγώ το σχόλιο στην διαβούλευση αλλά με κέντρισε το ενδιαφέρον για να το διαβάσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Αντε πάλι τα οικονομίσατε.......Σε καλή μεριά!! :mrgreen: Και μην ακούσω γκρίνια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 ικαρε ΔΕΝ εχουμε γινει ΟΛΟΙ ελεγκτες δομησης και ας μπορουμε καποιοι..... εγω προσωπικα αν δεν αλλαξουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ οι καταστασεις δεν το βλεπω να γινομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts