nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Στο Ε9 δηλώνονται φαντάζομαι τα «καθαρά μέτρα» μιας οριζόντιας και όχι τα μικτά. Σωστά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Και πως ξεχωρίζουμε αν είναι τα καθαρά μέτρα ή τα μικτά στο συμβόλαιο αν δεν αναφέρει κάποια από αυτές τις δύο λέξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Σ' αυτή την περίπτωση μπαίνουν όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Γεια σας παιδιά.Έχω περίπτωση κληροτεμάχιου με αποθήκη.Δεν έχω υποβάλλει ακόμη την αποθήκη στον 4178.Δεν ξέρω τι να συμβουλεύσω τον πελάτη.Να βάλω την αποθήκη τώρα στον 4178 και να βάλει και κληροτεμάχιο με αποθήκη μαζί στο Ε9?ή μόνο το κληροτεμάχιο...έχουμε δυνατότητα να περάσουμε μόνο το κληροτεμάχιο τώρα και μετά που θα γίνει η δήλωση της αποθήκης να την βάλουμε στο Ε9 της επόμενης χρονιάς?Θα υπάρχει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaskouk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Τελικά υπέβαλα ερώτημα στο TAXIS για το θέμα αποθηκών - πάρκιγκ με δικά τους χιλιοστά σε πολυκατοικίες, τα οποία φωτίζονται από την κοινόχρηστη παροχή ΔΕΗ και μου απαντήσανε ότι δηλώνουμε ΟΧΙ στο αν ηλεκτροδοτείται. Άλλα είχε πει ο Θεοχάρης, αλλά προφανώς δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Γεια σας παιδιά.Έχω περίπτωση κληροτεμάχιου με αποθήκη.Δεν έχω υποβάλλει ακόμη την αποθήκη στον 4178.Δεν ξέρω τι να συμβουλεύσω τον πελάτη.Να βάλω την αποθήκη τώρα στον 4178 και να βάλει και κληροτεμάχιο με αποθήκη μαζί στο Ε9?ή μόνο το κληροτεμάχιο...έχουμε δυνατότητα να περάσουμε μόνο το κληροτεμάχιο τώρα και μετά που θα γίνει η δήλωση της αποθήκης να την βάλουμε στο Ε9 της επόμενης χρονιάς?Θα υπάρχει πρόβλημα? αν γραψεις μονο τον αγρο...χωρις το κτισμα αυτο σημαινει οτι εχεις "αγρο χωρις κτισμα" τι εγγραφα για την αποδειξη παλαιοτητας θα εχεις...σε ενα κτισμα που δεν το εγραψες φετος???/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Βάλτο τώρα, βάλτο παλιό, θα 'χεις και αποδεικτικό παλαιότητας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Παίδες οι ανοιχτοί Η/Χ διαμερίσματος δηλώνονται ως βοηθητικοί χώροι? Δλδ αν έχουμε διαμέρισμα 120 τ.μ. παρακολούθημα αποθήκης 10 τ.μ. κ Η/Χ 5 τ.μ.θα δηλωθούν 120 στους Κ.Χ. και 15 τ.μ. στους βοηθητικούς? Θεωρώ οτι απο τη στιγμή που είναι ανοιχτός Η/Χ , δεν πρέπει να μπει πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Όχι δεν μπαίνουν πουθενά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα