imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Το ΥΠΕΚΑ σε συνέχεια της από 22/5/13 ανακοίνωσης σχετικά με τις προθεσμίες του Νόμου 3843/10, διευκρινίζει ότι η καταληκτική προθεσμία της 31/5/13 αφορά αποκλειστικά την προθεσμία πληρωμής του ειδικού προστίμου, και δεν επηρεάζει την διαδικασία περαίωσης των υποθέσεων από τις αρμόδιες ΥΔΟΜ που μπορεί να γίνει και μετά την 31/5/13 εφόσον το ειδικό πρόστιμο έχει εξοφληθεί μέχρι 31/5/13. Πηγή: http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR Click here to view the είδηση 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Ανακοινώνουν τα ευνόητα!!!! Μάλλον δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και ...ξύνονται!!!!
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 προφανώς ευνόητα για σένα που σκέφτεσαι... υποψιάζομαι ότι κάποια ΥΔΟΜ θα τους ρώτησε "εληξε ο 3843; δεν κοιτάμε άλλους φακέλλους;" μην τυχόν και βάλουν καμιά λάθος υπογραφή..... (πως λέμε "ζεί ο βασιλιάς Αλέξανδρος;") 2
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Βεβαίως και .......ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος!!!!
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Επιβεβαιώνω και εγώ... Μάλιστα του έκανα και έναν 4014 για ένα αυθαίρετο που είχε στην Πέλλα.
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Οσοι δηλαδη δεν εχουν αποπληρωσει ολες τις δοσεις του 3843, δεν θα εχουν τη δυνατοτητα να μπουν στον νεο νομο συμψηφιζοντας τις δοσεις που εχουν πληρωσει?
npanagio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 (edited) Από τα άπειρα που κυκλοφορούν σχετικά με το σχέδιο Νόμου του νέου νόμου για τα αυθαίρετα, θεωρώ ότι μπορεί να υπαχθείς και να συμψηφίσεις τα πρόστιμα κλπ που έχουν πληρωθεί με τον 3843/10 Edited Ιούνιος 4 , 2013 by npanagio
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Ετσι νομιζω κι εγω, απλα η τελευταια φραση της ανακοινωσης (εκει που λεει "εφοσον κλπ.") με εκανε ν'ανησυχω...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 μια ερώτηση που δεν τη γνωρίζω. εγώ είχα την εντύπωση ότι η υποβολή δηλώσεων για τον Ν.3843 έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό και απλά παίρνει παράταση η αποπληρωμή των δόσεων. μου λέει ένας χθες, ότι εντάχθηκε πριν μια βδομάδα στο νόμο περί ημιυπαιθρίων !!!!! ποιός έχει δίκαιο?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα